Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 3 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

5 speakers en koptelefoons die er nog beter uitzien dan ze klinken

Wanneer je een koptelefoon of speaker koopt kijk je natuurlijk vooral naar de kwaliteit en de prijs. Volle klanken, een diepe bas en een zacht prijskaartje. Dat zijn de primaire eisen, maar als echte liefhebber kijk je misschien wel verder dan alleen prijs kwaliteitverhouding. Een stijlvolle man wil tenslotte ook goed voor de dag komen of zijn interieur een upgrade te geven. Ben jij zo iemand? Dan zijn deze vijf speakers en koptelefoons voor jou gemaakt.

Master & Dynamic Zero Haliburton Kit, 1.120 euro

Of de flightcase overkill is, laten we graag aan jou over. Wij vinden van niet. De koptelefoon en oorschelpen vormen samen een dynamisch duo met een verbluffende geluidskwaliteit. Het leer geeft de koptelefoon een lekkere stoere uitstraling zodat je het gevoel krijgt, net uit een James Bond film te zijn gestapt.

Speaker koptelefoon

Vifa Mountain Blue Oslo Bluetooth Speaker, 500 euro

De meeste bluetooth speakers vallen op door hun vormgeving en niet zo zeer door de geluidskwaliteit. De Fifa Mountain Blue uit Denemarken combineert een erg strak design met een meer dan uitstekend geluid.

Speaker koptelefoon

Tivoli Audio Model One Digital Radio, 350 euro

Tivoli Audio laat zien dat een retro design bijzonder goed past in het huidige tijdsbeeld. Je hoeft je liefde voor muziek dus niet langer te verstoppen. Het apparaat is voorzien van alle mogelijke techniek zodat de geluidservaring optimaal is.

Speaker koptelefoon

Master & Dynamic Bamford Watch Dept. Koptelefoon, 600 euro

George Bamford, de Britse ontwerper die zijn bekendheid dankt aan zijn passie voor gemodificeerde high-end horloges, heeft zijn talenten losgelaten op deze koptelefoon. Het resultaat is een subliem vormgegeven koptelefoon met oog voor detail en een dito geluidsweergave.

Speaker koptelefoon

Orbitsound Bamboo One P70W Airsound System, 500 euro

De Orbitsound Bamboo One is een genot voor je oren. De subwoofer laat je genieten van muziek zoals muziek bedoeld is. Door gebruik te maken van bamboe is de koptelefoon ook nog eens een genot om naar te kijken.

Speaker koptelefoon

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 speakers en koptelefoons die er nog beter uitzien dan ze klinken
Sluiten