Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 17 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Het watertanden kan beginnen: poster, datum en trailer The Irishman

De trailer was er al, de officiële poster en de datum van de première in de bioscoop en op Netflix nu ook. Het watertanden is begonnen: The Irishman wordt de beste maffiafilm op Netflix die naar verwachting Oscars gaat harken.

The Irishman op Netflix

The Irishman is de ultieme film voor fans van Martin Scosese (Goodfellas, Taxi Driver, The Departed, Gangs of New York), die de Netflix Original regisseert. Grof geweld, zwartgallige humor en een cast om al je vingers grondig bij af te likken. De hoofdrollen in The Irishman zijn weggelegd voor Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci en Harvey Keitel. The Irishman is een op waarheid gebaseerde film over Frank Sheeran, gespeeld door Robert De Niro. Frank is een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog en groeit uit tot een briljante huurmoordenaar. De oorlogsveteraan zou een rol hebben gespeeld in de verdwijning van vakbondsleider Jimmy Hoffa (Al Pacino), die op zijn beurt weer banden had met de maffia. Yep, dit wordt een heerlijke maffiaklassieker waarmee je wel even zoet bent, te weten dat de film langer duurt dan Avengers: Endgame.

Datum en poster

Zonder datum en filmposter voelt het feestje nog niet compleet, maar het watertanden kan nu eindelijk écht beginnen. De filmposter is gedeeld en daarop is te lezen op welke datum The Irishman op Netflix en in de bioscoop verschijnt. Vanaf 1 november is de film te bekijken in een select aantal bioscopen en vanaf 27 november kun je The Irishman streamen op Netflix. Een betere timing voor het Oscar-seizoen had Netflix natuurlijk niet kunnen bedenken.

The Irishman, netflix, trailer, datum, poster
Bron: Netflix

Trailer

En om het compleet te maken, hebben we hier ook nog de trailer van The Irishman voor je klaarstaan. Deze werd eerder al gedeeld door Netflix, maar dat maakt hem er niet minder lekker op.

The Irishman Teaser Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official The Irishman trailer starring Al Pacino! Let us know what you think in the comments below. ► Buy Tickets to The Irishman: https://www.fandango.com/the-irishman-2019-217552/movie-overview?cmp=MCYT_YouTube_Desc Want to be notified of all the latest movie trailers? Subscribe to the channel and click the bell icon to stay up to date.

? Check ook: Martin Scorsese domineert Netflix in 2019 met film en documentaire

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het watertanden kan beginnen: poster, datum en trailer The Irishman
Sluiten