Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Wheels 21 mrt 2019

Klantenservice 2.0! Porsche herstart productie van de 911 GT2 RS na grote brand

Vier Brazilianen die een gloednieuwe Porsche 911 GT2 RS hadden besteld, kregen onlangs het slechtst mogelijk nieuws. Tijdens de overtocht per boot brak er brand uit en gingen alle vier de bolides in vlammen op. Dat is natuurlijk ontzettend zonde, maar het wordt nog vervelender. Porsche had namelijk in februari besloten om de productie van de 911 GT2 RS stop te zetten.

De toekomstige eigenaren zagen hun laatste kans op deze bloedsnelle Porsche dus letterlijk in rook opgaan. Ze worden niet meer gemaakt en dus moeten de teleurgestelde klanten genoegen nemen met het geld dat ze van de verzekering krijgen. Althans, dat dachten ze. Blijkbaar hebben ze bij Porsche een cursus klantenservice gehad, want zij komen met een veel betere oplossing.

Complimenten voor Porsche

De Duitse autobouwer heeft namelijk besloten om de productie van de Porsche 911 GT2 RS te herstarten. De machines worden volgens Carscoops weer opgestart zodat de vier Brazilianen alsnog hun droomauto gaan krijgen. Daar gaan ze ongetwijfeld heel blij mee zijn, want zoals je hier kunt zien is deze versie van de 911 een werkelijk briljante auto.

Zonde dat vier van deze prachtige auto’s nu uitgebrand op de zeebodem voor de Franse kust liggen. Daar liggen ze overigens niet alleen. Op het schip stonden namelijk nog veel meer Porsches. In totaal verdwenen er 37 onder de golven, waaronder Caymans, Boxsters en Cayennes. Kan het nog erger? Ja hoor! Ook Audi was goed vertegenwoordigd op dit schip en dus ligt de bodem bezaaid met A3’s. A5’s, RS4’s, RS5’s en Q7’s. Ontzettend zonde.

Eind goed, al goed

Gelukkig konden de 27 bemanningsleden wel gered worden. Met hulp van de kustwacht konden zij het brandende schip op tijd verlaten. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de olie die uit het schip loopt op te ruimen. Wanneer de klanten alsnog hun Porsche 911 GT2 RS gaan krijgen, is nog niet bekend.

Boss Hunting

Reageer op artikel:
Klantenservice 2.0! Porsche herstart productie van de 911 GT2 RS na grote brand
Sluiten