Redactie
Redactie Human Interest 1 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Pornhub is vandaag ‘Hornhub’

Pornhub, de site waar je vast wel eens iets van hebt gehoord, is vandaag net een tikkeltje veiliger te bezoeken dan dat normaal het geval zou zijn. Vandaag gaat de site even door het leven als Hornhub. Hoewel je in de advertenties nog altijd opvallend veel jonge vrouwen vindt die bij jou in de buurt wonen, is de rest van de site een feest voor de liefhebbers van het blaasinstrument. Voor één dag zien we video’s die een titel hebben die een bepaald ding doet vermoeden, maar dan toch iets anders blijkt te zijn.

Hornhub is eigenlijk veel beter

Zo is de video genaamd ‘ARIA BLOWS HER BIG MOMENT’ een schattige video van een leuk meisje dat op een toeter blaast. En ‘Elf cosplay hard warhorn blow’ is een liefhebber van cosplay die het leuk vindt om op een hoorn te blazen. Niet meer, maar zeker niets minder. Het gaat echter mis wanneer je naar een Fake Taxi-parodie kijkt van een tweetal knuffels, die los gaan op elkaar. Dat gezegd hebbende, de onderstaande video is een prachtig voorbeeld van hoe wij volgens mij voor het eerst een video van Pornhub veilig kunnen embedden. Pas alleen wel op voor eventuele reclames aan het einde.

Mocht het blazen op hoorns en andere muzieksinstrumenten niet je ding zijn? Geen nood. Als je vandaag geen plannen had, dan kun je verder scrollen en de 1 april grap wegklikken. Of natuurlijk een andere site bezoeken. Maar de kans dat die zo’n fijne 1 april grap hebben, dat is natuurlijk niet al te groot. Niet dat wij onderzoek hebben gedaan, het is puur een gok van wat wij denken dat er op 1 april op het internet allemaal gebeurd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pornhub is vandaag ‘Hornhub’
Sluiten