Keiharde actiefilm Polar met Mads Mikkelsen is de dikste Netflix Original van januari

Er komen in januari een hele berg toffe films en series naar Netflix, maar vooral liefhebbers van keiharde actie komen prima aan hun trekken. Zo kunnen we vanaf volgende week genieten van het tweede seizoen van de Marvel serie The Punisher, maar daar blijft niet bij. Een week later verschijnt namelijk een Netflix Original met Mads Mikkelsen die pas echt keihard is. Hij heet Polar en de eerste keiharde trailer doet denken aan John Wick. Reden genoeg om enthousiast te worden dus.

De hoofdrol in Polar is zoals gezegd weggelegd voor Mads Mikkelsen. Je kunt hem kennen als de bad guy uit de James Bond film Casino Royale, maar ook uit Rogue One: A Star Wars Story of de serie Hannibal waarin hij de hoofdrol speelde. In Polar kruipt hij in de huid van Duncan Vizla die beter bekend staat als The Black Kaiser. Of beter gezegd bekend stond, want dat was zijn naam toen hij nog een huurmoordenaar was.

Netflix gaat voor keiharde actie met Polar

Nu is hij met pensioen en daar wil hij in alle rust van genieten. Helaas laten zijn voormalige collega’s dat niet toe. Vizla wordt nu opgejaagd door de mensen met wie hij vroeger een clubje vormde. Om Duncan in de val te lokken, besluiten zijn oud-collega’s om zijn buurmeisje te ontvoeren. Slechte keuze, want daar is The Black Kaiser niet van gediend. Wat volgt is een keiharde strijd tussen excentrieke huurmoordenaars die op geweldige wijze in beeld is gebracht. Heerlijk!

Polar | Official Trailer [HD] | Netflix

The world’s top assassin, Duncan Vizla, aka The Black Kaiser (Mads Mikkelsen), is settling into retirement when his former employer marks him as a liability to the firm. Against his will, he finds himself back in the game going head to head with an army of younger, faster, ruthless killers who will stop at nothing to have him silenced.

De nieuwe John Wick

Het mag duidelijk zijn dat dit een actie knaller van jewelste gaat worden en hij wordt dan ook vergeleken met John Wick. De gelijksoortige film met Keanu Reeves is een soort cult film geworden die enorm populair is. Het eerste deel van deze film serie staat al op Netflix, dus die kun je mooi hier kijken voordat Polar op 25 januari op Netflix verschijnt.

GQ

Reageer op artikel:
Keiharde actiefilm Polar met Mads Mikkelsen is de dikste Netflix Original van januari
Sluiten