PlayStation Plus Games augustus 2017 – Losgaan met Just Cause 3

Als je een PlayStation 4 (of een ander modern PlayStation-device) in huis hebt en een actief PlayStation Plus-abonnement hebt, dan krijg je maandelijks een aantal nieuwe games die je gratis kunt downloaden. Zolang je dan een actief PlayStation Plus-abonnement hebt, kun je ze dan spelen.

Op 1 augustus komt de nieuwe lading aan games uit. Voor het gemak zetten wij de games op een rij, zodat je weet wat je straks binnen moet halen.

PlayStation Plus Games augustus PlayStation 4 – Just Cause 3

De meest interessante game van deze maand is wat ons betreft Just Cause 3. De game is alweer een jaar of twee oud en kent een aantal schoonheidsfoutjes, maar de lol die je kunt hebben met het creëren van chaos in de wereld is enorm groot. Op een groot fictief eiland ergens in de Middellandse Zee is het aan jou om een dictator te verdrijven. Daarvoor gebruik je allemaal voertuigen en wapens om militairen uit te schakelen, maar heb je ook de beschikking over een dikke wingsuit en een speciale grijphaak. Met die laatste kun je objecten aan elkaar verbinden en kan het zo zijn dat een vijandige helikopter keihard richting een kerosine reservoir wordt getrokken. Het gevolg hiervan is een serie aan uitstekende explosies.

PlayStation Plus Games augustus PlayStation 4 – Assassin’s Creed Freedom Cry

Oorspronkelijk werd Freedom Cry uitgebracht als downloadable content voor Assassin’s Creed IV Black Flag. Niet lang daarna werd het stukje uitbreiding ook los uitgebracht en heb je dus Black Flag niet nodig. De game neemt je mee naar het Caribisch gebied waar je te land en ter schip een aantal mooie avonturen mag beleven. Aangezien Black Flag nog altijd één van de fijnste Assassin’s Creed-games ooit is, is deze uitbreiding zeker de moeite waard.

De andere PlayStation Plus Games augustus

Dan hebben we nog een aantal andere games, die op papier een stuk minder interessant zijn. PlayStation 4-gamers krijgen naast de bovengenoemde titels ook nog het partyspel That’s You!, wat leuk is om een keertje te proberen, maar meer ook niet. Voor de PlayStation 3-eigenaren zijn er games als Super Motherload, dat het beste tot zijn recht komt als je het met vrienden op de bank speelt, en Snakeball, een game uit 2007 die destijds eigenlijk al niet leuk was. Heb je nog een PlayStation Vita liggen, dan kun je aan de slag met Downwell, wat rond zijn release een hit was voor de smartphone, en Level 22, waar je je uiterste best doet om op je werk niet gezien te worden. Dit alles is dus vanaf 1 augustus beschikbaar.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games augustus 2017 – Losgaan met Just Cause 3
Sluiten