Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Games 22 dec 2020

PlayStation 5-voorraad weer aangevuld: houd deze winkel in de gaten

De aankomende jaren gaan economie docenten de PlayStation 5 gebruiken om uit te leggen hoe vraag en aanbod werkt. De nieuwe console van Sony is enorm gewild, maar er zijn er veel te weinig. Hierdoor lopen de prijzen op Marktplaats hoog op. Voor wie niet mee wil gaan in deze gekte en gewoon een PS5 in de winkel wil kopen, is er nu goed nieuws. De voorraad in Nederland is weer aangevuld.

Zo meldt Techtastic. Eind vorige week was op hun site te lezen dat een nieuwe lading PlayStation 5 consoles onderweg was. Nu beweren ze dat deze ook daadwerkelijk is aangekomen. De winkels van MediaMarkt zouden bijvoorbeeld al bevoorraad zijn. Dat is goed nieuws voor de mensen die een PS5 in één van de filialen van deze winkel besteld hebben. De rode techwinkel gaat de geleverde PlayStation 5 consoles namelijk verzenden naar klanten die een pre-order hebben staan. Ze komen dus, mede door de huidige winkelsluiting, niet in de schappen.

PlayStation 5 voorraad weer aangevuld

Ook bij winkels als NedGame en Game Mania hoef je voorlopig niet aan te kloppen. Beiden zullen eerst openstaande pre-orders gaan leveren, en pas daarna de PlayStation 5 weer in de schappen/webshop plaatsen. Eerstgenoemde winkel kiest er zelfs voor om nu al pre-orders te leveren die eigenlijk gepland staan voor begin 2021. Ook bij Amazon wordt het bemachtigen van PS5 lastig. De gigant heeft de PlayStation 5 consoles die nu binnenkomen namelijk eerder deze maand al in de verkoop gegooid.

Hierdoor blijft Bol.com voorlopig de beste optie voor iedereen die nog geen pre-order heeft staan. De blauwe webwinkel wordt doorgaans voorzien van een hele berg nieuwe consoles en werkt niet met openstaande pre-orders. Bij Bol.com geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Het nadeel hiervan is dat je er dan ook echt heel snel bij moet zijn. Voorgaande keren dat de PlayStation 5 in de verkoop ging, was alles binnen enkele minuten uitverkocht.

Houd Bol.com in de gaten

Je moet er dus echt heel snel bij zijn. Alleen dan maak je enige kans. Om er zeker van de te zijn dat je als één van de eersten op hoogte wordt gebracht, raden we aan om een alert in te stellen. Dit kun je hier doen. Je krijgt dan bericht wanneer de PlayStation 5 weer te koop is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
PlayStation 5-voorraad weer aangevuld: houd deze winkel in de gaten
Sluiten