PlayStation 5 kopen? Sony onthult wanneer de volgende lading komt

Zelden waren er meer teleurgestelde gamers in Nederland dan een week geleden. Allemaal hoopten ze erop een PlayStation 5 te bemachtigen, maar dat bleek bijna niet te doen. Een enorme vraag en een zeer beperkt aanbod zorgde ervoor dat de meeste gamers nog nog niet kunnen overstappen van de PlayStation 4 naar de PS5. Gelukkig komt Sony nu met goed nieuws.

Sony heeft namelijk laten weten dat ze spoedig met een nieuwe lading gaan komen. Dit maakt het bedrijf bekend door middel van een tweet. Hierin bedanken ze de gamers voor het enorme enthousiasme die heeft geleid tot de grootste console launch ooit. De vraag naar de PlayStation 5 is enorm en daarom vond Sony het wel zo gepast om gamers te laten weten dat er nog voor het einde van het jaar een nieuwe lading komt.

PlayStation 5 binnenkort weer te bestellen

Wat verder niet in de tweet staat is hoeveel exemplaren van de PlayStation 5 er verzonden gaan worden. Ook waar ze heen gaan is nog niet bekend. Het advies van Sony is in ieder geval om lokale retailers in de gaten te houden. Wij raden je aan om Bol.com iedere dag te checken en daar een alarm in te stellen. Dit is tot nu toe namelijk de enige Nederlandse retailer die heeft laten weten wanneer de PlayStation 5 weer te bestellen is.

Ongetwijfeld zal de PlayStation 5 dan ook weer beschikbaar zijn bij MediaMarkt, Intertoys, BCC en andere grote winkelketens. Hieronder valt ook Coolblue, maar die winkel heeft een iets andere werkwijze. Daar krijgen alle mensen die meegedaan hebben aan de ‘zet je schoen-actie’ voorrang. Heb je dat niet gedaan, houd dan vooral de andere winkels in de gaten.

Of toch de Xbox Series X?

Mocht je echt wanhopig zijn en moet je koste wat het kost een PlayStation 5 in huis halen? Dan kun je altijd nog op Marktplaats terecht. Je moet dan wel bereid zijn om een paar honderd euro extra te betalen. Een andere optie is om dit jaar toch voor een Xbox te gaan, maar ook dan moet je geduld hebben. Net als de PlayStation 5 is ook de Xbox Series X enorm populair en volledig uitverkocht.

Reageer op artikel:
PlayStation 5 kopen? Sony onthult wanneer de volgende lading komt
Sluiten