Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Games 18 nov 2020

Deze ludieke actie van Coolblue is je laatste kans op een PlayStation 5

Iedereen wil er één, maar er zijn er slechts een paar. We hebben het dan natuurlijk over de PlayStation 5. De console verschijnt morgen en is overal stijf uitverkocht. De vraag is vele male groter dan het aanbod. Als je nog geen pre-order hebt staan, dan kun je het wel wel schudden. Althans, dat leek zo. Dankzij Coolblue mag je toch nog hopen op een PlayStation 5.

De webwinkel heeft een ludieke actie bedactie om te bepalen welke klanten de PlayStation 5 mogen bestellen. Het bedrijf heeft er slechts 180 binnengekregen. Aanzienlijk minder dan het aantal mensen die de nieuwe console op hun verlanglijstje hebben staan. Bij de meeste bedrijven is het wie het eerst komt, wie het eerst maalt, maar Coolblue pakt het net even anders aan.

Coolblue laat het aan de Sint

Je moet namelijk je schoen zetten. Uiteraard met een mooie tekening voor de Sint of een wortel voor Amerigo. Dit is geen grap. Je maakt hier een foto van en stuurt deze in via de app. Vervolgens gaat Sinterklaas bepalen welke brave kindertjes een PlayStation 5 mogen bestellen. Voor meer uitleg en de spelregels kun je hier terecht. Let wel goed op! De actie loopt tot vanochtend 10:00. Je hebt dus niet lang meer.

Het is geen winactie! Als je gekozen wordt, mag je de PlayStation bestellen. Het is dus geen prijsvraag.

Als je nog geen pre-order hebt staan, is dit je laatste kans om morgen een PlayStation 5 in huis te hebben. De nieuwe console van Sony vliegt overal over de toonbank. Bij Bol.com was de hele voorraad binnen een half uur weg en bij Amazon was er na twee minuten al geen PlayStation 5 meer te krijgen. Om die reden koos Coolblue ervoor om nog even te wachten met de voorverkoop.

De laatste kans op een PlayStation 5

Mocht je deze actie te laat zien, dan is BCC je laatste hoop. Net als bij Coolblue gaat de PlayStation 5 daar pas vandaag in de verkoop. BCC heeft naar verluidt 160 exemplaren klaarliggen voor klanten. Wie weet lukt het je om er eentje daarvan te bemachtigen. Vanaf wanneer de PlayStation 5 exact te koop is bij BCC is niet bekend. We raden je dan ook aan om hun website goed in de gaten te houden vandaag.

Twijfel je nog of je een PlayStation 5 in huis moet halen? Lees dan eerst hier onze review van de nieuwe console.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze ludieke actie van Coolblue is je laatste kans op een PlayStation 5
Sluiten