Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 23 nov 2020

Dit parfum ruikt naar seks en geld (en je kunt het vanaf nu kopen)

Ontwerper en visionair Philipp Plein komt met iets nieuws: een parfum dat volgens het gelijknamige merk ruikt naar seks, geld, macht en fun. Wie Plein een beetje volgt, weet dat het nogal een rebel is. En zijn parfum is precies dat: edgy en gedurfd, met een vleugje zwarte peper en vanille bourbon. Wij zijn om: doet u ons die maar onder de kerstboom!

Hij is sinds eind jaren 90 nogal een verschijning in de modewereld: ontwerper Philipp Plein staat erom bekend vrij rebels te zijn. Zijn modeshows zijn over the top (Paris Hilton, Nicki Minaj en Madonna zitten steevast front row) en zijn creaties extravagant en gedurfd. Plein begon ooit als designer van luxe bedjes voor honden, maar won terrein met zijn modecreaties met doodshoofden en leren items met Swarovski-stenen.

Philipp Plein Parfum

Parfum exclusief te koop bij ICI PARIS XL

Onlangs won Ferrari een rechtszaak tegen Philipp Plein: de ontwerper had tijdens een show in Milaan Ferrari’s, Lamborghini’s en McLarens gebruikt voor stunts en bewerkt met LEDs, kleuren en grafische prints. Ferrari was niet blij met deze associatie en klaagde het modehuis van Plein aan – met succes. Plein is er echter de man niet naar hier voortaan een toontje lager om te gaan zingen. In zijn gedurfde lifestyle is tenslotte geen doel onbereikbaar en zijn opstootjes en risico’s aan de orde van de dag.

Deze filosofie is nu vertaald naar een parfum: NO LIMIT$. En, heel toepasselijk, deze verschijnt in een flacon in de vorm van een zwarte creditcard zonder limiet. Het parfum is exclusief te koop bij ICI PARIS XL. Volgens Plein ruikt het naar seks, geld, fun en macht (alles waar hij voor staat, dus).

En we moeten hem gelijk geven: het is een vrij intense, houtachtige geur met onder meer zwarte peper, vanille bourbon en patchouli-olie. Dat maakt het tot een mannelijk, sexy luchtje waarmee je direct de aandacht vangt. Een ideaal cadeau voor onder de kerstboom dus.

Zo gebruik je het

Spray het parfum bij voorkeur op de droge huid meteen na het douchen. Als je huid nog nat is, vervliegt de geur namelijk sneller. Spray op de punten waar je je hartslag voelt; de zogenaamde pulse points. Op die punten, zoals je nek, polsen of binnenkant van je elleboog, warmt de geur het snelst op en dat zorgt ervoor dat -ie wordt versterkt. Bovendien zijn dat de plekken waar het parfum goed mengt met jouw eigen lichaamsgeur. Dat zorgt voor een uniek parfum, waar je vriendin of scharrel je dankbaar om zal zijn.

Andere plekken waar je het parfum (licht) kunt sprayen, zijn je haar of je kleding. Zo breng je het wat gelaagder aan en ruik je dus subtieler en langer naar je parfum. Niet overdrijven: een spraytje op elke plek is meer dan genoeg. Verder zijn er uiteraard ‘no limit$’: dat dit parfum maar de rebel in je naar boven mag brengen.

In samenwerking met ICI PARIS XL

Reageer op artikel:
Dit parfum ruikt naar seks en geld (en je kunt het vanaf nu kopen)
Sluiten