Petitie ‘Johnny Depp terug in Pirates Of The Caribbean’ massaal getekend

De wereld zit niet te wachten op de girlpower-versie van Pirates Of The Caribbean. Althans, dat kun je opmaken uit een petitie die op dit moment massaal wordt ondertekend. Hierin wordt een terugkeer van Johnny Depp als Captain Jack Sparrow geëist.

Petities in de filmwereld zijn niet uniek. De ene is wat minder realistisch dan de ander. Zo tekenden meer dan anderhalf miljoen mensen voor een totale remake van het laatste Game of Thrones-seizoen. Boze Marvel-fans wilden Brie Larson laten ontslaan als Captain Marvel. En dan hebben we nog deze ex van Johnny Depp, die ook de hoofdpersoon was in een petitie. Amber Heard zou misstaan in Aquaman. Saillant detail: de reden dat Johnny Depp niet meer gevraagd wordt door Disney, is de vermeende mishandeling van Amber Heard.

Petitie: breng Johnny Depp terug als Captain Jack

De petitie, die je hier kunt tekenen, is buiten dat schandaal om beter te begrijpen dan de eerder genoemde petities. Al valt er van dat laatste seizoen van Game of Thrones ook wat te zeggen. Wij zijn groot fan van Margot Robbie, maar een Pirates Of The Caribbean-film zonder Captain Jack Sparrow gaat toch even iets te ver. Noem dat gerust conservatief.

Pirates Of The Caribbean, johnny depp, jack sparrow, petitie
Johnny Depp als Jack Sparrow (Afbeelding: Walt Disney Pictures)

“Vanwege persoonlijke problemen is Johnny Depp niet benaderd voor de nieuwe Pirates Of The Caribbean … Teken de petitie als je hem terug wil zien als Jack Sparrow”, aldus de initiatiefnemers. Inmiddels hebben meer dan 315.000 mensen het manifest ondertekend.

Pirates Of The Caribbean met Margot Robbie

In juni dit jaar onthulde Margot Robbie dat ze in de hoofdrol gaat spelen in een nieuwe versie van Pirates Of The Caribbean. Dat wordt geen opvolger, maar een op zichzelf staande film. Ook staat er een reboot van het origineel op de planning, zonder hoofdrol voor Johnny Depp.

🎬 Check ook: Amber Heard mag volledig topless Instagram, maar waarom eigenlijk?

Reageer op artikel:
Petitie ‘Johnny Depp terug in Pirates Of The Caribbean’ massaal getekend
Sluiten