Redactie
Redactie Health 17 jan 2018

Personal trainer Oswin spreekt, deel #1: maniakaal geraas

Mijn eerste column voor Manners. En zoals de chef der burelen mij heeft verzekerd zijn jullie een ietwat bijzondere doelgroep. Hard werkend, een verfijnde smaak en een voorliefde voor alles wat een gedistingeerde man blij maakt.

Maar zoals ieder ander ook op zoek om zo snel mogelijk een afgetraind en atletisch lijf te krijgen. Onder bepaalde voorwaarden ja. Het is niet de bedoeling dat jullie zo hard groeien dat die zuurverdiende Egyptisch katoenen maathemden niet meer passen want dat wordt een kostbare kwestie. Maar dat jullie wel al te graag het lichaam van James Bond willen uit Quantum Solace.

Daniel Craig body

Get Fit

Welnu heren. Dan heb ik nieuws voor jullie. Dat afgetrainde lijf ligt binnen handbereik. En ik ga jullie in de aankomende weken begeleiden. Want ik begrijp als geen ander dat sparen voor een 1971 Submariner 5513 op nato-strap geen zin heeft als de arm waar hij aan komt te hangen er uitziet als een piemel met vingers.

Ik heet u welkom in mijn wereld van maniakaal geraas en zie uw progressie graag de komende week tegemoet in de reacties. Mijn toegankelijke ‘kun je gewoon thuis doen’-workout (video!) voor beginners, vind je hier. Stimulerende woorden over motivatie en discipline vind je hieronder. Immer met moed!

Reageer op artikel:
Personal trainer Oswin spreekt, deel #1: maniakaal geraas
Sluiten