Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 4 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Peaky Blinders seizoen 5 is vanaf nu in z’n geheel te bingen op Netflix

Een kleine week geleden verscheen de laatste aflevering van Peaky Blinders seizoen 5 op de Britse televisie. Leuk voor de Engelsen, maar ook wij kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen. Gelukkig is de BBC zo vriendelijk om de rechten te verkopen aan Netflix. Hierdoor kan ook de rest van de wereld vanaf vandaag genieten van deze fantastische serie.

Sinds vanochtend negen uur staat het gehele vijfde seizoen voor je klaar op Netflix. Dat betekent dat alle plannen die je voor vandaag had staan de prullenbak in kunnen. Het vijfde seizoen bestaat uit zes afleveringen die gemiddeld een uur duren. Dus als je een echte fan bent, kun je gemakkelijk na vandaag weer helemaal bij zijn.

Seizoen 5 van Peaky Blinders nu op Netflix

In het nieuwe seizoen gaan we opnieuw terug naar het Birmingham van de jaren ‘20 van de vorige eeuw. Thomas Shelby is natuurlijk nog steeds de leider van de Peaky Blinders, maar heeft inmiddels ook een andere functie. Daarnaast zal hij dit seizoen weer af moeten rekenen met bekende tegenstanders, maar zullen ook nieuwe en onverwachte rivalen hun opwachting gaan maken.

Peaky Blinders | Season 5 Trailer | Netflix

As the Shelbys grapple with the 1929 stock market crash, Tommy confronts new threats to his power from younger family members and fascist rivals. Peaky Blinders returns, October 4th.

Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken dat dit het laatste seizoen is van Peaky Blinders. De maker, Steven Knight, heeft namelijk al laten weten dat hij bezig is met een zesde seizoen. Hij sluit zelfs niet uit dat er ook nog een zevende seizoen gaat komen. De aankomende jaren hoeven de fans zich dus nog geen zorgen te maken.

Steben Knight werkt aan nieuwe serie

En daar blijft het niet bij, want Steven Knight werkt momenteel ook aan een andere serie over de Special Air Service, beter bekend als de SAS. In de Tweede Wereldoorlog speelde deze elite eenheid een belangrijke rol en was één van de meeste effectieve eenheden van het Britse Leger. Perfect voor een geweldige serie die ons meteen doet denken aan Band of Brothers. Meer weten over deze nieuwe serie van de maker van Peaky Blinders? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Peaky Blinders seizoen 5 is vanaf nu in z’n geheel te bingen op Netflix
Sluiten