Pim Jansen
Pim Jansen Sport 11 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Naast de Peaky Blinders-kledinglijn is er nu ook een bordspel

Gisteren las je over de Peaky Blinders-kledinglijn, vandaag pakken we het wat gezelliger aan. Namelijk met een heus Peaky Blinders-bordspel.

Peaky Blinders is een van de meest succesvolle series op zowel de BBC als Netflix. Met de onlangs gelanceerde kledinglijn van Urban Bozz kan elke fan zich nu in Thomas Shelby-stijl kleden. Tijd voor gezelligheid. In samenwerking met Endemol Shine Group heeft Just Games een bordspel gelanceerd die volledig is gebaseerd op Peaky Blinders. Dat wordt dus ouderwets met zijn allen aan een tafel spelletjes spelen.

Doel van het Peaky-Blinders bordspel

Het bordspel laat je terugreizen naar jaren 20 van Birmingham, net na Wereldoorlog I. Je speelt je eigen rol in een oorlog tussen verschillende facties. Het is de bedoeling je charisma, kracht en intelligentie te vergroten, om je tegenspelers te verslaan en je missies te volbrengen. Daarbij moet je een netwerk van vrienden en vijanden opbouwen, investeringen opbouwen en confrontaties aangaan. Klinkt goed. Het Peaky Blinders-bordspel wordt gelanceerd tijdens Distoy in Londen, dat plaatsvindt van 28 tot en met 31 mei 2019.

peaky blinders, bordspel

“Dit bordspel past perfect binnen ons games-portfolio van kwalitatief hoogstaande spellen, veelal gebaseerd op succesvolle licenties. Het verkrijgen van de wereldwijde licentierechten van het Peaky Blinders-bordspel is een logische volgende stap in onze strategie om meer internationale spellen te ontwikkelen die gelanceerd kunnen worden in meerdere landen. We hebben een unieke gameplay ontwikkeld die iedere spelliefhebber en fan van de serie zal vermaken”, aldus Geert Kruijswijk, Director Business Development en Partnerships Just Media Group.

Nieuwe Nederlandse Peaky Blinders-kledinglijn

Zoals gezegd is er ook een nieuwe kledinglijn die gebaseerd is op de stijlvolle serie. Van tailor made pakken tot stijlvolle caps; de collectie is omvangrijk. Lees en bekijk hier meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Naast de Peaky Blinders-kledinglijn is er nu ook een bordspel
Sluiten