Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Stuff 10 oktober 2019

Peaky Blinders-bordspel ‘Under New Management’ is eindelijk uit

Just Games heeft het Peaky Blinders-bordspel gelanceerd. Met de 3D-miniatuurtjes in de vorm van een racepaard, pistool, zakhorloge en een whiskyglas wordt een sfeer van de serie neergezet. Peaky Blinders – Under New Management is nu te koop.

Peaky Blinders – Under New Management

Reis terug in de tijd, naar het Birmingham van de jaren twintig. Creëer een sterk netwerk en word tijdens dit bordspel de belangrijkste pion in de spannende gangsteroorlog. Eerder dit jaar maakte spellenuitgever Just Games bekend dat zij de handen ineen slaan met EndemolShine Group voor de lancering van het Peaky Blinders-bordspel, dat vanaf nu in de winkels ligt en online te koop is voor 34,95 euro.

Peaky Blinders - Under New Management, bordspel

Met de 3D-miniatuurtjes in de vorm van een racepaard, pistool, zakhorloge en whiskyglas wordt een sfeer van Peaky Blinders neergezet. Speel hiermee jouw eigen rol in de spannende gangsteroorlog tussen verschillende groepen in Birmingham en Londen in de jaren twintig.

Tactisch bordspel

Verhoog je persoonlijke statistieken zoals charisma, kracht en intelligentie om zo je tegenstanders te verslaan en de missie te volbrengen. Maar een oorlog win je uiteraard niet alleen. Creëer een netwerk van vrienden en vijanden, investeer in rum, auto onderdelen, wapens of paardenraces en ga de strijd aan met je grootste rivalen. Word de meest gevreesde gangster van Birmingham. Inspiratie opdoen? Peaky Blinders seizoen 5 is net verschenen op Netflix. Daarover lees je meer in dit artikel.

Peaky Blinders - Under New Management, bordspel

? Check hier de Thomas Shelby-kledingcollectie van het Nederlandse

Just Games, onderdeel van de Just Media Group, is een Nederlands uitgever van bordspellen. Het bedrijf werd nationaal bekend vanwege de bordspellen die werden gemaakt met populaire Nederlandse (TV-) licenties. Internationaal werd Just Games bekend door de publicatie van bordspellen als Pablo Escobar, Jurassic World, CandyCrush en nu dus het bordspel Peaky Blinders – Under New Management. Naast familiespellen ontwikkelt de uitgever kindergames, memogames en puzzels, vaak ook op basis van succesvolle (tv-) licenties.

Reageer op artikel:
Peaky Blinders-bordspel ‘Under New Management’ is eindelijk uit
Sluiten