Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 7 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

Peaky Blinders-kleding van Nederlands merk: kleed je als Thomas Shelby

Er zijn weinig series zo stijlvol en invloedrijk op de mode als Peaky Blinders. Mannelijk, classy, elegant en toch ruig. Goed nieuws voor de überman: het Nederlandse Urban Bozz heeft een heerlijke Peaky Blinders-kledinglijn gelanceerd.

Peaky Blinders-kledinglijn in Nederland

In 2017 begon de schrijver van Peaky Blinders al een op de serie geïnspireerde kledinglijn. Met een aantal vrienden richtte hij Garrison Tailors op, vernoemd naar de pub uit de serie. Cool merk, maar we richten ons nu op Nederlandse makelij: Urban Bozz.

Urban Bozz

Urban Bozz

Het Nederlandse Urban Bozz heeft onlangs een collectie uitgebracht die volledig is geïnspireerd op heerlijke BBC-serie, die ook op Netflix is te zien. Stijlvolle pakken, boots, caps, jassen, dassen, tassen, je kunt zo ver gaan als je wilt in de Thomas Shelby-stijl. Precies wat we willen tijdens seizoen 5.

kledinglijn, peaky blinders, urban bozz, shelby
Urban Bozz

Shelby Suits

Urban Bozz biedt de mogelijkheid om je pak op maat te laten maken. De maatpakken zijn gemaakt van originele Britse tweed en zijn vernoemd naar hoofdrolspeler Thomas Shelby. De Shelby Suits-collectie is in samenwerking gemaakt met modeontwerper Paul Verschragen. Check de complete Peaky Blinders-collectie op de website van Urban Bozz.

kledinglijn, peaky blinders, urban bozz, shelby suits
Urban Bozz

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Peaky Blinders-kleding van Nederlands merk: kleed je als Thomas Shelby
Sluiten