Pim Jansen
Pim Jansen Life 23 dec 2020

Franciscus volgt sexy model en de vraag rijst: is de paus katholiek?

Soms vraag je jezelf af of heiligen die celibatair leven wel naar vrouwen kijken. Waarop wij zeggen: is de paus katholiek? De enige echte Franciscus volgt het ‘sexy’ model Margot Foxx op Instagram.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat Paus Franciscus een sexy model volgt. Eerder dit jaar deelde hij een like uit aan het bikini-model Natalia Garibotto.

Paus Franciscus volgt Only Fans-model Margot Foxx

De heilige Paus Franciscus komt uit Argentinië en Argentijnen houden van curves. Dat verklaart de crush op Margot Foxx. Het model is onder meer te vinden op Only Fans, waar mensen zich kunnen abonneren op haar content in de categorie 18+. Ook zit ze op Twitter, waar ze de heilige like trots deelt.

Paus Franciscus zelf is het meest actief op Instagram, waar hij niet alleen content deelt, maar ook met likes strooit. Een daarvan deelde hij dus uit aan het model Margot Foxx. ‘Hé, dat ben ik’, aldus het model. Met haar christelijke inborst lijkt het in ieder geval wel goed te zitten. Ze viert kerst, zoals het een vroom katholiek betaamt.

Gehackt of gezonde interesse

Het kan zijn dat het account van Paus Franciscus gehackt is, al zou het dan wel erg braaf zijn om twee keer een foto van een sexy model te liken. Ook zou het om een staaltje beeldbewerking kunnen gaan, al merkten meerdere volgers van Natalia Garibott destijds de like op. En niet voor niets stelde het Vaticaan een onderzoek in naar het gebruik van het Instagram-account.

Laten we de kerst van 2020 ingaan met een vredige gedachte: de paus is een normale volwassen man die af en toe gewoon even aan de realiteit wil ontsnappen door naar een bikini-foto te kijken. Hieronder nog wat beelden van zijn Braziliaanse crush, die hij in november trakteerde op een like. Ja, Paus Franciscus snapt het en houdt van curves.

👙 Check ook: Marisa Papen de cel in vanwege controversiële foto’s in Vaticaanstad

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Franciscus volgt sexy model en de vraag rijst: is de paus katholiek?
Sluiten