Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 4 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Patta x New Balance 990v3 al online te koop, en je hebt genoeg kans

Na de razend populaire samenwerking met Nike is er nu de Patta x New Balance MADE in USA 990v3 ‘Olive’. Alles wat de Nederlandse streatwear- en sneakerboetiek aanraakt, verandert in goud, dus ook deze sneakers. Ze zijn al online te koop.

De sneakers gaan gefaseerd in de verkoop. Sinds 30 september kon je de samenwerking tussen Patta en New Balance kopen bij de sneakerboetiek zelf, maar dat duurde niet lang. In no-time uitverkocht. Wel kun je ze online in een aantal maten nog bestellen via de website.

Patta x New Balance 990v3 ‘Olive’

Vanaf 7 oktober koop je de sneakers via de officiële website van New Balance, voor 250 euro. Verwacht een lange digitale wachtrij, maar je moet nou eenmaal wat over hebben voor deze Patta-versie van de New Balance 990v3.

Patta x New Balance 990v3 olive, online te koop, stockx, sneakers
Patta x New Balance 990v3 olive, online te koop, stockx, sneakers, made in usa

Naast de officiële website kun je vanaf 7 oktober de Patta x New Balance MADE in USA 990v3 ‘Olive’ ook bestellen via een aantal andere webshops. Zo koop je de gewilde sneakers via BSTN en Asphaltgold voor hetzelfde bedrag. Mocht je hier achter het net vissen, dan kun je het vrijdag 7 oktober ook proberen via Sneakerstuff (de goedkoopste optie) of End Clothing (waar je 289 euro betaalt). Wedden op meerdere paarden, dus.

Sneakers al online te koop via StockX

En mocht je echt geen geduld hebben en geen problemen hebben met een paar euro’s extra, dan kun je de sneakers online al kopen via StockX. Hier betaal je, afhankelijk van je maat, tussen de 300 en 500 euro. Genoeg kansen dus om de Patta x New Balance 990v3 ‘Olive’ te bemachtigen.

Patta x New Balance 990v3 olive, online te koop, stockx, sneakers, made in usa, packshot, trousers

Nog altijd is de samenwerking met Nike mateloos populair, alleen nergens meer verkrijgbaar voor een normale prijs. Check voor een B-keuze deze nieuwe Nike Air Max-sneakers, die nauwelijks te onderscheiden zijn van de The Next Wave van Patta. En nu we toch bezig zijn: Nike strooit op dit moment met seizoenskorting. Check onze top 5 premium modellen in de sale.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.