Pathé Thuis biedt vanaf nu elke dag gratis film en trapt af met keiharde knaller

Nu we al weken thuis zitten is de kans aanwezig dat je al elke film die je nog op Netflix wilde checken, al gezien hebt. Deze week komen daar een flink aantal films bij, maar Pathé Thuis heeft misschien een nog wel betere aanbieding. Gratis blockbusters films!

Dat is de streamingdienst waar je films kunt huren of kopen, die vaak net uit de bioscoop zijn. Een handige manier om blockbusters te checken die nog lang niet op Netflix zullen verschijnen, omdat ze net uit zijn.

Pathé Thuis biedt gratis films aan

Maar goed, daar hangt dus een prijskaartje aan waardoor je Pathé Thuis over het algemeen waarschijnlijk links laat liggen. Geheel begrijpelijk, maar daar komt vanaf nu verandering in. Het bedrijf gaat namelijk tot en met 28 april elke dag een gratis topfilm aanbieden.

Dan hebben we het dus niet over een animatiefilm uit 2002, maar recente blockbusters. Er zijn al drie films aangekondigd: de Nederlandse film Huisvrouwen Bestaan Niet, de geprezen oorlogsfilm Midway en de film waarmee deze actie afgetrapt wordt: Rambo: Last Blood.

Rambo: Last Blood

Rambo: Last Blood is het vijfde (en hopelijk laatste) deel van de langlopende filmfranchise. De ondertussen bejaarde Sylvester Stallone komt nog een keer in actie als de moordmachine.

Dat levert een film op die critici niet bepaald wist te bekoren, maar nu we massaal thuiszitten is Last Blood precies wat we nodig hebben: uiterst spectaculair en bruut vermaak. Een actiefilm naar ons hart.

Je kunt die film vandaag dus gratis op Pathé Thuis kijken. De meeste slimme televisies zijn ermee uitgerust, en anders kun je de film checken via de app van Pathé Thuis. Je hoeft enkel op deze pagina de speciale kortingscode RAMBOCODE in te vullen. Let wel: die code werkt dus alleen vandaag, maandag 6 april. Veel kijkplezier!

Lees ook: First Blood tot Last Blood: de 5 Rambo films, van slechtst naar best

Reageer op artikel:
Pathé Thuis biedt vanaf nu elke dag gratis film en trapt af met keiharde knaller
Sluiten