Vandaag gratis op Pathé Thuis: keiharde actie met Denzel Washington

De gratis Pathé Thuis-film van vandaag is bekend: Denzel Washington schittert als actieheld in misdaadfilm The Equalizer 2.

Pathé Thuis is technisch gezien een streamingdienst, maar pakt het een en ander heel anders aan dan Netflix, Amazon Prime Video en Disney+.

Pathé Thuis stunt met gratis films

Je kunt namelijk niet onbeperkt films streamen. In plaats daarvan betaal je een bedrag per film om de titel in kwestie te huren of te kopen. In SD of HD.

Nu de bioscopen tijdelijk dicht zijn doet de bioscoopketen Pathé een slimme zet door net zoals in maart opnieuw elke dag een gratis film op Pathé Thuis aan te bieden. Zonder speciale code kun je tot en met komende woensdag nog elke dag een relatief recente bioscoopfilm checken.

Helemaal gratis. Zonder addertje onder het gras. Althans, helemaal onzelfzuchtig is de actie natuurlijk niet: het is slimme marketing voor Pathé Thuis, waarmee een grote groep gebruikers nu kennis maakt. Die allemaal de app installeren. Zie dat normaal maar eens voor elkaar te krijgen.

Denzel Washington in The Equalizer 2

Maar goed, laten we een gegeven paard niet in de bek kijken, want de afgelopen dagen was het aanbod sterk. Op woensdag kregen we Booksmart, een van de beste films van 2019, en gisteren konden we gratis genieten van een ijzersterke misdaadfilm met Rami Malek. Oftewel, de nieuwe grote Bond-schurk.

Nu wordt het weekend afgetrapt met de keiharde actiefilm The Equalizer 2. Denzel Washington is terug als Robrt McCall, een privédetective die ook wel bekend staat als ‘The Equalizer’.

Cliché

Zoals de titel van de film al doet vermoeden helpt hij gedupeerden met gerechtigdheid krijgen. Wraak, wraak en nog eens wraak. Dit tweede deel is iets meer een cliché actiefilm dan het origineel, ondanks dat dezelfde regisseur aan het roer staat.

Dat neemt echter niet weg dat Washington nog steeds als een baas zijn rol speelt. Oftewel, The Equalizer 2 is absoluut de moeite waard, zeker nu de film gratis te zien is op Pathé Thuis. Zorg dat je er snel bij bent, want je kunt de bioscoopfilm enkel vandaag gratis checken!

Reageer op artikel:
Vandaag gratis op Pathé Thuis: keiharde actie met Denzel Washington
Sluiten