Vandaag gratis op Pathé Thuis: wraakfilm vol actie met Nicholas Cage

Pathé Thuis stunt tot minstens 28 april elke dag met een gratis film. Waar je normaal per film moet betalen, krijg je elke dag de kans om een relatief recente bioscoopfilm gratis te streamen. Of het nou via de app op je telefoon is of op je slimme televisie.

Let wel: de films in kwestie zijn alleen diezelfde dag gratis te kijken. Een dag later zul je er gewoon weer voor moeten betalen. Toch is het een mooie kans om zo nu en dan voor noppes een toffe film te checken die je nog wilde zien. Nu we massaal binnen blijven is dat zeker een toffe traktatie.

Gratis op Pathé Thuis: A Score to Settle

Het aanbod was tot nu toe wisselend: van Nederlandse romantische komedies tot de ijzersterke oorlogsfilm Hacksaw Ridge. Nu is ook de gratis film van vandaag bekend, maandag 20 april. Dan hebben we het over de actiefilm A Score to Settle. Tijd voor een vermakelijke wraakfilm dus.

Je bent meteen gewaarschuwd: deze film kan zich niet meten met de vorige topfilms die Pathé Thuis gratis aan heeft geboden. A Score to Settle is helaas de zoveelste middelmatige B-film waar de immer excentrieke Nicholas Cage zijn naam an heeft verbonden.

Cinematograaf Shawn Ku klom voor deze film uit 2019 in de regisseursstoel. Het resultaat is een vermakelijke B-film die je met de code ASTSKADO via deze actiepagina kunt gaan checken.

Niks meer te verliezen

De film vertelt het verhaal van Frankie Carver, een echte pechvogel.

Hij wordt uit de gevangenis vrijgelaten wanneer blijkt dat hij ongeneeslijk ziek is. En dat terwijl hij achter slot en grendel zat voor een misdaad die hij niet gepleegd heeft. De daadwerkelijke criminelen lopen nog steeds vrij rond. Door hen moest hij negentien jaar geleden zijn zoon alleen achterlaten.

En dan komt het wraakfilm-element: Carver zet alles op alles om wraak te nemen op de daders die zijn leven hebben verpest. Hij heeft niks meer te verliezen, en wil vooral bloed zien.

IMDb en Rotten Tomatoes

Dat levert keiharde hersenloze actie op, perfect voor een loos avondje binnen blijven. Geen Oscar-materiaal, verre van: A Score to Settle scoort op IMDb een 4.6, op Rotten Tomatoes slechts 15 procent…

Ach, het checken is gratis! Toch zin in een echte topfilm? Dan laten we je in dit artikel zien hoe je voor een prikkie een waslijst aan geprezen meesterwerken kunt streamen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis op Pathé Thuis: wraakfilm vol actie met Nicholas Cage
Sluiten