Beleef dankzij Pathé de beste bioscoopfilm van 2017 opnieuw op het witte doek

Thuis op de bank via Netflix een film streamen is heerlijk, maar sommige films zijn nu eenmaal beter op het witte doek. Dat vinden ze bij Pathé ook en daarom halen ze de beste films van de laatste jaren terug naar het witte doek. Tijdens dit zogenaamde Rewind Festival kun je dus opnieuw genieten van films die thuishoren op een groot scherm.

Hoewel Rewind Festival al bijna is afgelopen, hebben we goed nieuws. Eén van de beste films van 2017 komt namelijk nog wel een keer voorbij. Aankomende zaterdag draait Dunkirk door het hele land in de bioscopen van Pathé. Heb je die twee jaar geleden gemist? Dan moet je deze kans aangrijpen.

Dunkirk: een film die je moet zien op het witte doek

Op Metacritic scoort de oorlogsfilm namelijk 94 uit 100. Dat is een werkelijk ongekende score en dat heeft vooral te maken met het visuele spektakel. Daarom is Dunkirk een film die je eigenlijk niet thuis op je televisie moet kijken, maar gewoon op het witte doek. Dat is normaalgesproken niet meer mogelijk, maar dankzij Rewind Festival van Pathé dus wel.

Dunkirk – Trailer 1 [HD]

From filmmaker Christopher Nolan (“Interstellar,” “Inception,” “The Dark Knight” Trilogy) comes the epic action thriller DUNKIRK, in theaters July 21, 2017. https://www.facebook.com/Dunkirkmovie/ https://twitter.com/dunkirkmovie http://instagram.com/dunkirkmovie/

Andere films tijdens Pathé Rewind Festival

Heb je Dunkirk al wel gezien, maar toch zin in een knaller van even geleden? Dan kun je vanavond ook naar Star Wars: The Last Jedi, morgenavond naar Jumanji of zondag naar Beauty and the Beast (leuk om samen met je vriendin te doen). Heb je wel zin in één van deze films? Klik dan hier en kijk hoe laat deze films draaien bij een Pathé bij jou in de buurt.

Reageer op artikel:
Beleef dankzij Pathé de beste bioscoopfilm van 2017 opnieuw op het witte doek
Sluiten