Media 25 nov 2018 Jan de Raab

Pathé Thuis: deze top films kun je in december bekijken

Met ruim 1.5 miljoen gebruikers is Pathé Thuis niet meer weg te denken uit de wereld van streamingdiensten. Niet vreemd: het aanbod aan films die nèt uit de bioscoop komen is groot, evenals het assortiment aan oudere- en art house films. Maandelijks delen we hier onze selectie uit het enorme nieuwe aanbod dat je op het platform kunt vinden.

Mission Impossible Fallout

Over Mission Impossible hoeven we niet veel te vertellen. Tom Cruise gaat als Ethan Hunt wederom de strijd aan met het kwaad, dit keer om een belangrijke missie uit te voeren. Twee jaar nadat Ethan Hunt met succes Solomon Lane had veroverd, zijn de overblijfselen van het Syndicaat hervormd tot een andere organisatie genaamd de Apostelen. Onder leiding van een mysterieuze fundamentalist die alleen bekend is als John Lark, is de organisatie van plan drie plutoniumkernen aan te schaffen. Ethan en zijn team worden naar Berlijn gestuurd om ze te onderscheppen, maar de missie mislukt. Terwijl CIA-agent August Walker toetreedt tot het team, moeten Ethan en zijn bondgenoten nu de plutoniumkernen vinden voordat het te laat is.

Mission: Impossible – Fallout (2018) – Official Trailer – Paramount Pictures

Watch the official trailer for Mission: Impossible – Fallout starring Tom Cruise. In theatres 7.27.18. #MissionImpossible #MissionImpossibleMovie Facebook: https://facebook.com/MissionImpossibleMovie Instagram: https://www.instagram.com/MissionImpossible Twitter: https://twitter.com/MissionFilm Hashtag: #MissionImpossible The best intentions often come back to haunt you.

Den Skyldige (The Guilty)

Alarmcentralist Asger Holm beantwoordt een noodoproep van een gekidnapte vrouw. Wanneer de oproep plotseling wordt verbroken, begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met de telefoon als zijn enige hulpmiddel, komt Asger in een race tegen de klok om de bedreigde vrouw te redden. Al snel beseft hij dat hij te maken heeft met een misdaad die veel groter is dan hij eerst dacht.

The Guilty – Trailer

Like on Facebook: https://www.facebook.com/TheGuiltyFilm/ When police officer Asger Holm (Jakob Cedergren) is demoted to desk work, he expects a sleepy beat as an emergency dispatcher. That all changes when he answers a panicked phone call from a kidnapped woman who then disconnects abruptly.

The Darkest Minds

Stel je voor dat de wereldbevolking ten prooi valt aan een bijna ongeneeslijke ziekte. Ruby Daly had nooit gedacht dat ze de vreselijke pest zou overleven die 98% van de Amerikaanse kinderen zou doden. Tegen alle verwachtingen in overleeft ze de besmetting, echter niet zonder bijwerkingen.  Degenen die de ziekte overleefden, bleven achter met onnatuurlijke krachten die alleen konden worden beschreven door een kleur: de greens (super intelligent), de blues (telekinese), de yellows (controle over elektriciteit), de oranges (beheersing van de geest), en de rode (controle over vuur).

Ruby behoort tot de ‘oranges’, een gevaarlijke groep. Ze wordt naar Thurmond gestuurd, een kamp voor kinderen zoals zij. Ruby voelt zich  ellendig en is bang voor wat er met de anderen is gebeurd zoals zij. Ze verstopt zich onder de façade dat ze tot de ‘groenen’ behoort en wordt gadegeslagen, als mensen zoals zij worden weggehaald. Ze ontsnapt met de hulp van de kinderbond, en vanaf dat moment  verandert haar leven voor altijd.

The Darkest Minds | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

Now on Digital: https://fox.co/2IjsMHP Now On Blu-ray & DVD: https://fox.co/2Oc3v7Q When teens mysteriously develop powerful new abilities, they are declared a threat by the government and detained. Sixteen-year-old Ruby, one of the most powerful young people anyone has encountered, escapes her camp and joins a group of runaway teens seeking safe haven.

The Meg

Spanning, fantasie en pure fictie. Dat is in het kort de basis van ‘The Meg’. Vijf jaar geleden had zeeduiker en zeemachtkapitein Jonas Taylor een ontmoeting met een onbekend gevaar in de onontdekte uitsparingen van de Mariana Trench wat hem dwong om zijn missie af te breken en de helft van zijn bemanning in de steek te laten. Hoewel het tragische incident hem een oneervol ontslag opleverde, wat hem uiteindelijk zijn carrière, zijn huwelijk en eer had gekost, waren zijn niet-onderbouwde en onwaarschijnlijke  beweringen de werkelijke oorzaak.

Taylor beweerd namelijk dat het incident was veroorzaakt door een aanval door een mammoet, een 70-voet zeemonster, wat al meer dan een miljoen jaar is uitgestorven. Als een duikboot op de bodem van de oceaan verzonken ligt, is hij degene die de oproep krijgt. Of het nu gaat om een poging tot verlossing of een zelfmoordmissie, Jonas moet zich met zijn angsten confronteren en zijn eigen leven en de levens van alle aanwezigen redden. Centraal staat de vraag of het bewuste monster inderdaad bestaat en zelfs nog op jacht zou zijn.

The Meg Official Trailer #1 (2018) Jason Statham, Ruby Rose Megalodon Shark Movie HD

The Meg Trailer 1 (2018) Jason Statham, Ruby Rose Megalodon Shark Movie HD [Official Trailer] Check out the new trailer for The Meg and be sure to subscribe for all the latest trailers when they release.

Under the Silver Lake

Sam (Andrew Garfield) is een ontgoochelde 33-jarige man die een mysterieuze vrouw ontdekt. Sarah (Riley Keough) wordt dartelend in het zwembad van zijn appartement aangetroffen. Wanneer ze verdwijnt, begint Sam aan een surrealistische zoektocht door Los Angeles om het geheim achter haar verdwijning te ontcijferen en hem naar de meest donkere diepten te leiden. Langzamerhand ontwaart hij een schandaal en een samenzwering in de Stad der Engelen.

Under the Silver Lake | Official Trailer HD | A24

SUBSCRIBE: http://bit.ly/A24subscribe From David Robert Mitchell and starring Andrew Garfield, Riley Keough, and Topher Grace. Under the Silver Lake – Coming Soon.

The Equalizer 2

Denzel Washington is samen met Morgan Freeman en Tom Cruise een van de meest gewaardeerde acteurs van deze tijd. Ook in The Equilizer 2 speelt hij een meesterlijke rol. Als Robert McCall speelt hij een man voor wie de strijd om gerechtigheid zijn enige motivatie is. Maar hoe ver zal hij gaan wanneer die strijd om gerechtigheid betrekking heeft op iemand van wie hij houdt?

Regisseur Antoine Fuqua herenigt met Denzel Washington in dit vervolg op The Equalizer uit 2014. Washington hervat zijn rol als Robert McCall: een gepensioneerde CIA Black Ops-agent die werkt als bewaker en als burgerwacht. Wanneer zijn oude vriend Melissa Leo Susan Plummer) wordt vermoord, begint hij aan een meedogenloze, wereldberoemde zoektocht naar wraak.

THE EQUALIZER 2 – Official Trailer (HD)

Not all enemies are created equal. Watch #TheEqualizer2 new trailer now and don’t miss Denzel back in action July 20th. Subscribe to Sony Pictures for exclusive content: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe Follow EQ2 on social: https://www.facebook.com/TheEqualizerMovie https://www.instagram.com/theequalizermovie/ https://twitter.com/theequalizer Denzel Washington returns to one of his signature roles in the first sequel of his career.

Dogman

Acho gedragingen horen net zo bij de Italiaanse man als pizza en pasta. In het land heerst een cultuur van machogedrag waarbij grenzen klaarblijkelijk vervagen. Marcello (Marcello Fonte) is de held van Matteo Garrone’s ‘Dogman’. Hij is een van die Italiaanse mannen die zo onschuldig is dat hij bijna knuffelbaar wordt. Een kort, bijna gedrongen postuur en een gebogen rug, met een langwerpig hoofd en hangende, dikke ogen die uitkijken naar de wereld met smekende onschuld. Veel Italiaanser wordt het niet.

Marcello bezit en runt een kleine onderneming voorhondenverzorging langs een haveloos stuk strand in Zuid-Italië. Het is zo desolaat, alsof de plaats is getroffen door een bom. Alleen de gebouwen staan nog overeind. Je vraagt je af hoe iemand daar een bedrijf zou kunnen runnen. In feite is er een kleine gemeenschap, voornamelijk bestaande uit de mannen die werken bij de plaatselijke trattoria, naast Marcello’s hondensalon. Hij is de ‘Dogman’. Iedereen heeft een eigen verhaal, maar het vormt geen hechte gemeenschap. Tot het noodlot toeslaat.

DOGMAN (2018) di Matteo Garrone – Trailer ufficiale HD

Dogman il nuovo film di Matteo Garrone, in Concorso al Festival di Cannes 2018. Dal 17 Maggio al cinema. In una periferia sospesa tra metropoli e natura selvaggia, dove l’unica legge sembra essere quella del più forte, Marcello è un uomo piccolo e mite che divide le sue giornate tra il lavoro nel suo modesto salone di toelettatura per cani, l’amore per la figlia Sofia, e un ambiguo rapporto di sudditanza con Simoncino, un ex pugile che terrorizza l’intero quartiere.

Papillon

Gebaseerd op de internationale bestseller “Papillon” en “Banco”, volgt Papillon het epische verhaal van Henri “Papillon” Charrière (Charlie Hunnam). Hij is een beruchte kraker uit de Parijse onderwereld en wordt gepakt voor moord en veroordeeld tot een leven in de beruchte strafkolonie op Devil’s Island. Vastbesloten om zijn vrijheid te herwinnen, vormt Papillon een onwaarschijnlijk bondgenootschap met de eigenzinnige veroordeelde vervalser Louis Dega (Rami Malek). In ruil voor bescherming stemt Dega in met het financieren van de ontsnapping van Papillon.

🎥 PAPILLON (2018) | Full Movie Trailer in Full HD | 1080p

A prisoner detained on a remote island plots his escape. A remake of the 1973 film ‘Papillon’. —————- Cast: Rami Malek, Charlie Hunnam, Eve Hewson #TrailerCity #movie #trailer

Reageer op artikel:
Pathé Thuis: deze top films kun je in december bekijken
Sluiten