Manners Travel: Geniale feestbestemmingen waar je voor relatief weinig geld heen vliegt

Lloret de Mar is niet echt een optie meer, maar dat betekent niet we geen legendarische feestvakanties meer mogen ervaren. Toch? We hebben het woord ‘legendarisch’ zorgvuldig gekozen, de onderstaande opties zijn namelijk absoluut niet alledaags. Onhaalbaar en duur? Zeker niet, zolang je strategisch boekt kun je met gemak goedkope vliegtickets scoren. 

Tel Aviv, Israël

De relaxte sfeer en leuke hotspots in Amsterdam, vind je ook in Tel Aviv. Het verschil is alleen dat Tel Aviv het net even iets grootser aanpakt. De stad wordt ook wel ‘de stad die nooit stopt’ genoemd. Waar de meeste clubs in Amsterdam om vier uur in de nacht sluiten, komt het feestgedruis daar pas net op gang.

Een doorsnee stapavondje stopt pas rond tien uur ‘s ochtends, bij voorkeur op het strand aan de Middellandse zee. Voor dat je de club inrolt, kun je een cocktail pakken bij de enorme hoeveelheid barretjes. Slapen doe je vaak op het strand rond het middaguur, hoewel een hotel geen verkeerde luxe is natuurlijk. Muziekpuristen komen ook aan hun trekken, het stikt hier van de festivals een coole optredens. Je boekt vanaf november de meest goedkope vliegtickets.

Moskou, Rusland

Mother Russia staat niet bepaald bekend om zijn warme weer, maar het is wel de hotspot voor theater, jazzclubs en oneindig lang uitgaan. Moskou is bovenal een prachtige stad met grote, open pleinen. De mensen zijn vriendelijk en de drank vloeit rijkelijk. De stad heeft clubs die variëren van techno tot typisch Russische live-muziek. Het leven in Rusland is niet duur voor Europeanen en niet onbelangrijk: je vindt er veel vrouwelijk schoon. Vanaf de laatste week in januari kun je redelijk goedkope vliegtickets boeken.

Goa, India

India is zeker niet het land dat schreeuwt: “Wij kunnen feesten!” Toch weten ze hoe een feestje gebouwd moet worden en dat maakt het juist zo verrassend. Want cultuur en feest gaan hier hand in hand. Goa is bij uitstek een exotische deelstaat waar je toffe nachtclubs vindt. De bekendste club in Goa is Chronicle, een unit van vijf verdiepingen hoog. Een avond begint en eindigt op het strand, waar de legendarische afterparty’s worden gehouden. Jup, zo nu en dan wordt er ook met verf gesmeten. Volgens Momondo kun je goedkope vliegtickets boeken in augustus.

La Paz, Bolivia

Zuid-Amerika is een onontdekte feestbestemming, maar dat maakt het niet minder leuk. Omdat het nog niet aangetast is door het massatoerisme, kun je hier geweldig feesten in de Zuid-Amerikaanse stijl. La Paz is een grote stad en heeft een bruisend nachtleven. Er zijn clubs, maar voornamelijk veel gezellige barretjes waar je alle inheemse lekkernijen kunt proeven. Het go-to drankje in de hoofdstad is Singani, dat je alleen in Bolivia kunt drinken. Dit is slechts één voorbeeld van de vele verrassingen die dit land jou heeft te bieden. Goedkope vliegtickets scoor je vanaf januari.

Reageer op artikel:
Manners Travel: Geniale feestbestemmingen waar je voor relatief weinig geld heen vliegt
Sluiten