Pim Jansen
Pim Jansen Life 6 apr 2020

Paris Hilton presenteert zichzelf als Tiger Queen

Wat de hele familie Kardashian en Jenner nu is, was Paris Hilton begin deze eeuw. Inmiddels staat ze wat minder in de spotlights, maar eerlijk is eerlijk: als Tiger Queen in lingerie met panterprint doet ze het gewoon goed.

Inspelend op de razend populaire true crime documentaireserie Tiger King op Netflix trok de 39-jarige Paris Hilton een oud setje lingerie uit de kast. Niet geheel toevallig was daarbij een cameraman in de buurt. Op gepaste afstand, dat dan weer wel.

Paris Hilton als Tiger Queen

Übersocialite Paris Hilton zit tijdens coronacrisis natuurlijk ook thuis. En wat doe je dan? Juist, Tiger King kijken op Netflix. We zagen haar voor ons in een fluffy roze huispak op een enorme roze fluwelen hoekbank met een klein roze gekleed hondje op schoot. Maar de werkelijkheid is nog mooier.

Volledig geïnspireerd door Tiger King trok ze haar bodysuit met panterprint uit de kast. Sommige mensen hebben dit soort lingerie nou eenmaal op voorraad. “Hey all you cool cats and kittens. #TigerKing”, schreef ze bij haar eerste post op Instagram. Niet lang daarna volgde een post waarin Paris Hilton zichzelf presenteert als Tiger Queen. Vanaf net iets meer dan anderhalve meter liet ze zichzelf op de trap fotograferen als een wulpse kat. Zelfs Joe Exotic zou het hier warm van krijgen. Even later schoot de achterkleindochter van Conrad Hilton nog in een nostalgische bui en postte ze een Tiger Queen throwback.

Modellen vervelen zich in quarantaine

Tiger Queen Paris Hilton is niet het enige model dat zich stierlijk verveelt en op zoek is naar wat likes en comments. Vergeleken met de rest houdt ze het nog netjes. Modellen als Bella Hadid en Rosie Huntington-Whiteley kleden zich massaal uit. Zie hier het overzicht van deze dames die op hun manier toch troost weten te bieden.

Tiger King al gezien? Check dan deze 5 minstens even bizarre true crime documentaires

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Paris Hilton presenteert zichzelf als Tiger Queen
Sluiten