Redactie
Redactie Human Interest 1 okt 2018

Papa Praatjes #2: deze kersverse vaders delen al hun geheimen over (borst)voeding

Is een handmatige melkkolf een goed idee of kun je beter een dubbele gebruiken? Wat kun je doen tegen lekkende tieten en wat als dat “kolven en zuigen niet lukt”? In de tweede aflevering van Papa Praatjes delen kersverse vaders hun ervaringen met de mannen die het vaderschap nog onder de knie moeten krijgen. Opletten dus.

In deze videoserie van bol.com praten vijf vaders over de wonderschone worstelpartij dat het ‘vaderschap’ heet. In vier afleveringen discussiëren zij over hun ervaringen, wordt er gelachen over situaties die alleen kersverse vaders begrijpen en praten ze de vaders in spé de nodige wijsheid bij.

De eerste keer (borst)voeding geven | Papa Praatjes #2 | bol.com

Waar dient een zoogkompres voor? En hebben de vaders al eens moedermelk geproefd? Vijf (aanstaande) vaders delen al hun beginnerservaringen over (borst)voeding. In Papa Praatjes praten 5 papa’s over hun (eerste) ervaringen met babyproducten en babysituaties. Van borstkolven tot luiers, en van kraamverband tot voedingsbh’s. Je voorbereiden op het vaderschap?

In de tweede aflevering bespreken de mannen een essentieel onderdeel van de eerste weken na de bevalling: (borst)voeding. Hoe werkt het in vredesnaam en wat kunnen de heren doen om het vrouwlief zo gemakkelijk mogelijk te maken? “Voor ons was het redelijk eenvoudig, mijn vrouw had overproductie. Binnen een week stond de volledige koelkast vol”, aldus één van de kersverse vaders.

Prangende vragen

De aankomende vaders zijn maar wat geïnteresseerd. Vooral de vraag die elke man met een kind op komst zich waarschijnlijk afvraagt: moet je de melk proeven? En hoe doe je dat als er geen baby in de buurt is? Uh.., ja, het antwoord krijg je in de video!

Tip een aanstaande vader deze aflevering zodat hij zich kan voorbereiden op het vaderschap. Meer video’s vind je op het YouTube-kanaal van bol.com.

In samenwerking met Bol.com

Reageer op artikel:
Papa Praatjes #2: deze kersverse vaders delen al hun geheimen over (borst)voeding
Sluiten