Redactie
Redactie Life 15 okt 2018

Papa Praatjes #4: deze kersverse vaders delen alles over ‘kinderwagens met dikke velgen’

Hoe voorkom je luieruitslag? Is wc-papier wel of niet toegestaan in de luiertas? En wat is in vredesnaam een hydrofielendoek? In de vierde aflevering van Papa Praatjes delen kersverse vaders hun ervaringen met de mannen die het vaderschap nog onder de knie moeten krijgen. Opletten dus.

In deze videoserie van bol.com praten vijf vaders over de wonderschone worstelpartij dat het ‘vaderschap’ heet. In vier afleveringen discussiëren zij over hun ervaringen, wordt er gelachen over situaties die alleen kersverse vaders begrijpen en praten ze de vaders in spé de nodige wijsheid bij.

Kinderwagens met dikke velgen | Papa Praatjes #4 | bol.com

Ga je voor een gloednieuwe kinderwagen met dikke velgen, of een bescheiden tweedehandsje? En hoe doe je in hemelsnaam zo’n draagunit om? Vijf (aanstaande) vaders delen hun onhandige ervaringen over het naar buiten gaat met hun baby. In Papa Praatjes praten 5 papa’s over hun (eerste) ervaringen met babyproducten en babysituaties.

In de vierde aflevering bespreken de mannen de essentiële hulpstukken die nodig zijn tijdens de eerste jaren. Van draagzakken tot luiertassen en kinderwagens met dikke velgen. Wat heb je wel nodig en wat absoluut niet? “WC-papier is absoluut niet toegestaan. Dat schuurt als een malle en daar krijg je luieruitslag van. En als er één ding is wat je niet wil, dan is het luieruitslag.” Dit en meer handige tips, vind je in de bovenstaande video.

Tip een aanstaande vader deze aflevering zodat hij zich kan voorbereiden op het vaderschap. Meer video’s vind je op het YouTube-kanaal van bol.com.

In samenwerking met Bol.com

Reageer op artikel:
Papa Praatjes #4: deze kersverse vaders delen alles over ‘kinderwagens met dikke velgen’
Sluiten