Redactie
Redactie Life 8 okt 2018

Papa Praatjes #3: deze kersverse vaders vertellen alle details over… poepluiers

Waar laat je stinkende luiers? Hoe voorkom je dat je niet “in je bek wordt gepist”? En wat is kruipschijt? In de derde aflevering van Papa Praatjes delen kersverse vaders hun ervaringen met de mannen die het vaderschap nog onder de knie moeten krijgen. Opletten dus.

In deze videoserie van bol.com praten vijf vaders over de wonderschone worstelpartij dat het ‘vaderschap’ heet. In vier afleveringen discussiëren zij over hun ervaringen, wordt er gelachen over situaties die alleen kersverse vaders begrijpen en praten ze de vaders in spé de nodige wijsheid bij.

Poepluiers verschonen als een pro | Papa Praatjes #3 | bol.com

Vijf (aanstaande) vaders laten elkaar zien hoe je als een pro je baby verschoont. Want zeggen dat je dat als vader niet doet, is niet meer van deze tijd, toch? In Papa Praatjes praten 5 papa’s over hun (eerste) ervaringen met babyproducten en babysituaties. Van borstkolven tot luiers, en van kraamverband tot voedingsbh’s.

Superhandige tips

In de derde aflevering bespreken de mannen een essentieel, doch niet echt gewild onderdeel van het ouderschap: poepluiers. Hoe pak je het in vredesnaam aan en wat zijn de hulpmiddelen die je écht nodig hebt? “Een anti pis in je bek-doekje is essentieel. Die leg je over z’n piemeltje heen tijdens het verschonen, zodat ‘ie niet uh…, in je bek pist”. Dit en andere superhandige tips, vind je in de bovenstaande video.

Tip een aanstaande vader deze aflevering zodat hij zich kan voorbereiden op het vaderschap. Meer video’s vind je op het YouTube-kanaal van bol.com.

In samenwerking met Bol.com

Reageer op artikel:
Papa Praatjes #3: deze kersverse vaders vertellen alle details over… poepluiers
Sluiten