Jan
Jan Life 29 jun 2018

Video: 15 bizarre feiten over Pablo Escobar die je nog niet kent

Voor de meesten onder ons is het leven van een topcrimineel een onwezenlijk gegeven. Ga maar na, hoe vaak heb je jezelf niet afgevraagd hoe poldercriminelen als Holleeder, Mieremet en de Hakkelaar hun dagen doorbrachten? Dergelijke individuen mogen dan geen voorbeeldfunctie hebben, intrigerend is het wel. De meeste criminelen van naam verbleken echter bij een van de grootste namen uit de geschiedenis: Pablo Escobar. De voormalige Colombiaanse drugsbaron was in zijn hoogtijdagen ongekend rijk en had een omzet die hoger was dan Microsoft.

Als je als crimineel zo succesvol bent dan kan je het je ook permitteren om er gekke dingen mee te doen. Heeft je dochtertje het ’s nachts bijvoorbeeld ijskoud, dan verbrand je gewoon twee miljoen dollar om haar warm te houden. Letterlijk dus. Dat je per jaar vijfhonderd miljoen dollar kwijt bent doordat ratten je verborgen geld opeten, hoeft ook geen probleem te zijn.

Als je vaderland je dan toch wil uitleveren aan die eeuwige imperialistische duivel die Amerika heet, dan biedt je gewoon aan om de volledige nationale schuld van tien miljard dollar in één keer af te betalen. Als je dat kan, dan heb je een buitengewoon interessant leven. Gelukkig zijn er nog diverse weetjes over Escobar die je wellicht niet niet wist, kijk dus met veel genoegen naar onderstaande video. Zo ben je weer volledig op de hoogte van het echte leven van Pablo Escobar.

Reageer op artikel:
Video: 15 bizarre feiten over Pablo Escobar die je nog niet kent
Sluiten