Ozzy Osbourne is volgens de wetenschap een mutant die allang dood had moeten zijn

Seks, drugs and Rock & Roll. Het recept voor een tumultueus leven vol avontuur en bizarre verhalen. Nadeel: dat leven duurt meestal niet zo lang. Kurt Cobain, Jimi Hendrix, Jim Morrison, Janis Joplin en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Vele muzikanten betaalden de prijs voor hun heftige levensstijl vol drank en drugs. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen. Legendes die niet kapot te krijgen zijn. Goed voorbeeld: Ozzy Osbourne.

Tja, waar moeten we beginnen? Het leven van de 70-jarige John Michael “Ozzy” Osbourne zit vol memorabele momenten. Hij beet de kop van een vleermuis, deed cocaïne met een stewardess, wurgde ooit bijna zijn vrouw (met wie hij nog steeds getrouwd is), zette een kip in brand, urineerde over een politieauto en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Extreme levensstijl doet Ozzy Osbourne helemaal niks

Ozzy Osbourne zoop, snoof en spoot zich een weg door het leven. De meesten houden dat niet lang vol, maar de frontman van Black Sabbath loopt nog steeds rond. Hoe is dat mogelijk? De meesten houden zijn levensstijl nog geen maand vol, maar Ozzy doet nog steeds zijn ding. Er moet iets aan de hand zijn, want dit is niet normaal. Zo dacht een DNA wetenschapper er ook over en daarom besloot hij de oude rocker te onderzoeken.

Een prachtig interview met de legende:

Ozzy Cooking Bacon

From The Decline of Western Civilization Part II, The Metal Years. Ozzy cooking breakfast and talking about the rock n roll life. I have since adopted his unique method of cooking bacon although I cook it more than the 30 seconds that Ozzy does in this clip.

Bill Sullivan, hoogleraar farmacologie en microbiologie aan de Universiteit van Indianapolis, kwam na DNA onderzoek tot de conclusie dat Ozzy Osbourne een genetische mutatie is. Het lichaam van The Prince of Darkness bleek amper aangetast door zijn bizarre en extreme levensstijl. Waar bij anderen met deze levensstijl de pijp snel leeg is, blijft Ozzy Osbourne gewoon doorgaan alsof er niks aan de hand is.

The Prince of Darkness gaat gewoon door

Gelukkig maar voor ons, want zo kunnen we nog langer genieten van zijn werk. Hij mag dan een beetje vreemd zijn en eigenlijk altijd wel onder de invloed van iets, zijn werk is ongekend. Hij behoort tot de grootste legendes uit de muziekwereld en je kunt hem nog gewoon zien spelen. Ozzy Osbourne treedt namelijk nog gewoon op. Zo is hij momenteel op tournee met Judas Priest en Megadeth. Wat een baas!

Benieuwd wat het ultieme anti-kater middel is volgens Ozzy Osbourne? Klik dan hier.

BroBible

Reageer op artikel:
Ozzy Osbourne is volgens de wetenschap een mutant die allang dood had moeten zijn
Sluiten