Redactie
Redactie Life 6 jan 2017

Overnacht als een miljonair in de duurste chalets ter wereld

Een mooi chalet in een omgeving waar wél sneeuw ligt: het is een heerlijke manier om het ultieme wintergevoel te creëren. The rich and famous doen dit uiteraard in stijl en met grootsheid, door in de meest uitzinnige chalets te verblijven. Dit zijn ’s werelds duurste vakantiehuisjes in de sneeuw. 

Chalet N, Lech (Oostenrijk) – 226.000 euro per week

Dit chalet is niet onbekend voor beroemdheden, zo verblijft Rihanna met regelmaat in deze uit de hand gelopen blokhut. Chalet N huisvest 11 suites, waaronder een master suite van 180 vierkante meter, 23 personeelsleden, kogelvrije ramen (je zou het maar nodig hebben), een wijnkelder en een bioscoop. Indrukwekkend.

Chalet Titania, Megève (France) – 227.000 euro per week

Tweeduizend vierkante meter, goed voor 25 gasten die verdeeld kunnen worden over 12 suites. Verwacht verder een game-kamer, bioscoop, bibliotheek, wijnkelder, vergaderruimte voor dertig mensen, zwembad, spa, gym en een klimmuur van elf meter hoog. Dit optrekje komt met een volledig team aan personeel waardoor het je aan niets zal ontbreken.

Chalet Elisa, Aspen (USA) – 240.000 euro per week

Een klassiek chalet op z’n best, hoewel ‘kasteel’ een betere benaming zou zijn. Verwacht een typisch Amerikaans rustiek interieur, een gym, bioscoop, biljardruimte en een infinity pool van zestien meter lang. Oh, een bodyguard zit ook in het totaalpakket.

Chalet Edelweiss, Courchevel (Frankrijk) – 352.000 euro per week

Deze chalet is episch groot: drieduizend vierkante meter, verdeeld over zeven verdiepingen. Met een autolift kom je in een ondergrondse garage waar je twintig auto’s in kwijt kunt. Ook vind je in het optrekje een nachtclub voor honderd gasten, acht slaapkamers, een spa en een indoor zwembad met een jacuzzi. De spa bestaat uit twee massageruimtes, een volwaardige gym, hammam en sauna.

Chalet Bellevue, Courchevel (Franrijk) – 380.000 euro per week

Met een fantastisch uitzicht op het gebergte van Courchevel en een oppervlakte van 1300 meter, is dit het duurste chalet in het rijtje. Het flinke prijskaartje wordt onder andere bepaald door de bijzonder luxe inrichting en de nachtclub die op de begane grond huist. Verder voldoet Challet Bellevue aan alle eisen die je verwacht voor dit geld. Een bioscoop, een grote bar, enorm zwembad en natuurlijk een spa.

De volledige lijst met de duurste chalets op aarde, vind je op de website van luxurylaunches.com

Reageer op artikel:
Overnacht als een miljonair in de duurste chalets ter wereld
Sluiten