Welkom op Manners

Manners.nl – De mannen site van Nederland

Welkom op Manners.nl. Manners is dé mannen site van Nederland. Wij leveren dagelijks de beste content voor de moderne gentleman en schrijven over alles dat mannen boeit. Door deze unieke mix van content is Manners de nummer één mannen blog van Nederland.

Website voor de moderne gentleman

Wij richten ons op de ‘Manners man’, maar wie is deze man? Hij is een moderne gentleman: een man die positief en zelfverzekerd in het leven staat, veel aandacht besteedt aan zijn uiterlijk en voorkomen en een man die zowel zijn carrière als zijn sociale leven serieus neemt. De Manners man is een innovator of early adopter: iemand die houdt van de mooie dingen in het leven en altijd op de hoogte wil zijn van wat er speelt op het gebied van stijl en lifestyle.

Ons doel: jou inspireren

Als mannen site brengen wij je dagelijks content die je inspireert. De ene keer schotelen wij je de nieuwste gadgets voor, de andere keer geven wij je tips op het gebied van mode, liefde, sex of je carrière. Mannen blog Manners.nl is opgebouwd uit categorieën die tezamen al jouw interesses behandelen.

Style: in deze categorie behandelen wij mannenstijl en mannenmode. Van nieuwe lookbooks tot how to wears, maar ook inspirerende voorbeelden, schoenen, accessoires en horloges komen uitgebreid aan bod.

Stuff: wat is een mannen site zonder toffe gadgets? Hier vind je de laatste en vetste gadgets en wannahaves.

Wheels: wij schrijven niet alleen over de mooiste auto’s; wij testen ze ook in onze autoverslagen met eigen video’s. In deze categorie vind je tevens de tofste motoren, fietsen en custom bikes.

Health: een echte gentleman besteedt tijd aan zijn gezondheid en voorkomen. In deze categorie geven wij fitnesstips, schrijven we over sport en voeding maar ook over gezondheid, verzorging en grooming.

Women: geen mannen blog of mannen site is compleet zonder vrouwelijk schoon. Wij doen dit op onze kenmerkende manier: altijd prachtig, maar nooit ordinair of vrouwonvriendelijk.

Media: van de nieuwste films en muziek, tofste games tot de mooiste boeken: wij weten wat jou inspireert.

Life: de beste mannen lifestyle. Alles dat jou boeit op het gebied van carrière, liefde en relaties en sex. Ook fijne gerechten, de mooiste dranken, reizen en architectuur komen uitgebreid aan bod.