Dreamland trailer: Margot Robbie als outlaw naast Peaky Blinders-talent

Margot Robbie speelt in november de hoofdrol in Dreamland, een thriller vol outlaws.

2020 wordt zo ondertussen het jaar van de outlaws en cowboys. De meeste grote blockbusters zijn uitgesteld tot volgend jaar. Slechts een paar films blijven over.

Dreamland: Margot Robbie als outlaw

Pas lieten we je al kennis maken met de nieuwe western van Bourne-regisseur Paul Greengrass en Tom Hanks. Daar komt nu Dreamland bij, een film waarin Margot Robbie een outlaw speelt.

Dreamland speelt zich af in een verdeeld Amerika tijdens de Grote Depressie en volgt Eugene Evans, een jonge man die ervan droomt te ontsnappen uit zijn kleine stadje in Texas.

Zijn normale leven verandert wanneer hij ontdekt dat een gewonde, voortvluchtige bankrover genaamd Allison Wells (Robbie) zich dichterbij verstopt dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

Verscheurd tussen het claimen van de premie voor haar gevangenneming en de groeiende aantrekkingskracht van de verleidelijke crimineel, is niets wat het lijkt, en moet Eugene een beslissing nemen die voor altijd invloed zal hebben op het leven van iedereen van wie hij ooit hield.

Indrukwekkende cast

Een origineel idee! Margot Robbie speelt dus een bankovervaller, een schurk met een bounty op haar hoofd. Een eerste trailer, die je hieronder kunt checken, laat ons alvast kennis maken met het personage.

Naast Margot Robbie bestaat de indrukwekkende cast onder andere uit Finn Cole (Peaky Blinders), Travis Fimmel (Warcraft, Vikings), Kerry Condon (Avengers: Infinity War), Lola Kirke (American Made) en Garrett Hedlund (Tron: Legacy).

Release en meer

De regie is in handen van Miles Joris-Peyrafitte, die naast Dreamland slechts één andere volledige film op zijn CV heeft staan. Maar goed, dat hoeft niks te betekenen, je moet immers ergens beginnen. Het script is geschreven door ene Nicolaas Zwart. Een naam die wel erg Nederlands klinkt, maar wiens oorsprong wij niet konden vinden.

Dreamland draait vanaf 13 november in beperkte bioscopen en zal vanaf 17 november digitaal te koop zijn. Geen gesloten bioscopen meer dus die roet in het eten kunnen gooien. Check hier ook de nieuwe western met Tom Hanks in de hoofdrol.

Dreamland Margot Robbie trailer
Fanposter (Bron: Nicole Baroudi)
Reageer op artikel:
Dreamland trailer: Margot Robbie als outlaw naast Peaky Blinders-talent
Sluiten