Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 4 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

The Other Lamb: Michiel Huisman speelt sekteleider in horror-thriller

Maak kennis met de eerste volledige trailer voor The Other Lamb, een horror-thriller met niemand minder dan ‘onze eigen’ Michiel Huisman in de hoofdrol als kwaadaardige sekteleider

Michiel Huisman is een van de weinige Nederlandse acteurs die op dit moment hoge ogen gooit in Hollywood. Na The Haunting of Hill House, The Age of Adeline en Game of Thrones is het tijd voor The Other Lamb.

Michiel Huisman in The Other Lamb

Dat is een horror-thriller van Malgorzata Szumowska, de Poolse regisseur achter Happy Man en de producenten van het fantastische Nightcrawler. The Other Lamb gaat over een sekte die volledig uit vrouwen bestaat, behalve de leider, een man.

Je raadt het al: Michiel Huisman speelt die sekteleider. De door Raffey Cassidy gespeelde Selah leeft al sinds haar geboorte in de sekte, afgesloten van de rest van de wereld. Shepherd, de door Michiel Huisman gespeelde sekteleider, heeft de vrouwen geheel onder controle, ver weg van de buitenwereld, diep in een bos.

Nachtmerrie

Langzaam begint Selah echter te beseffen dat er iets aan de hand is. Shepherd wordt steeds agressiever en gevaarlijker, en ze begint nachtmerries en visioenen te krijgen. Ze begint te twijfelen aan de verhalen die Shepherd op messias-achtige wijze de vrouwen voorhoudt, met alle gevolgen van dien.

Vanaf dan lijkt alles volledig te escaleren, zo belooft de eerste volledige trailer. Het blijft immers een horrorfilm, dus reken niet op een romantische komedie waarin je Michiel Huisman ziet schitteren als de Nederlandse Hugh Grant. Dit is een donkere thriller pur sang.

Naast Huisman en Raffey Cassidy bestaat de cast van The Other Lamb onder andere uit Isabelle Connolly, Denise Gough, Kelly Campbell en Eve Connolly. De film komt op 3 april uit in de Verenigde Staten, over een Nederlandse lancering is nog niks bekend. Gelukkig hebben we nog het sinistere Bloodride om naar uit te kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
The Other Lamb: Michiel Huisman speelt sekteleider in horror-thriller
Sluiten