Netflix verrast met Oscar-winnaar en 5 andere nieuwe topfilms

Aan het einde van elke films sneuvelen er weer een aantal films op Netflix, maar gelukkig zijn daar begin december ook weer toppertjes voor in de plaats gekomen. Waaronder Oscar-winnaar Moonlight!

Nu op Netflix: Moonlight

Dit meesterwerk vertelt in drie hoofdstukken over een ogenschijnlijk doorsnee Afro-Amerikaanse man die probeert te overleven in Miami. Van de jaren tachtig als klein jongetje tot het huidige millennium als volwassen man zien we hem worstelen met zijn achtergrond en seksualiteit, schitterend gespeeld door drie acteurs. En vergeet Mahershala Ali niet, en de muziek, en de… eigenlijk is alles aan deze film gewoon prachtig. Moonlight won niet voor niets de Oscar voor Beste film.

MOONLIGHT trailer

MOONLIGHT – nu in de bioscoop Moonlight is een Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami. De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.

Iron Fists and Kung Fu Kicks

Al sinds de jaren zestig hebben Oosterse vechtsporten een grote impact op films en de popcultuur in het algemeen. Denk bijvoorbeeld aan Neo, die in The Matrix karatetrappen uitdeelt aan Agent Smith. Deze documentaire verkent hoe de weg van de draak een wereldwijd fenomeen werd. Van clips uit oude Chinese films tot interviews met legendarische filmmakers en grote filmstudio’s: Iron Fists and Kung Fu Kicks is een heerlijke achtbaanrit voor elke filmnerd.

Iron Fists and Kung Fu Kicks (2019) Teaser

Iron Fists and Kung Fu Kicks: Starring Jackie Chan, Richard Norton & Pei- Pei Cheng Directed by Serge Ou https://www.umbrellaent.com.au/ From Hong Kong to Hollywood, the Shaw Brothers to The Matrix, iron fists and kung fu kicks have been busting box offices and breaking barriers since the 1960s.

Imperium

Daniel Radcliffe speelt Nate Foster, een FBI-agent die undercover gaat om een lokale terroristengroep te stoppen. Zijn bazin Angela Zamparo is de enige die zich om zijn leven bekommert, en dus daarmee ook zijn enige lijntje met de buitenwereld. Kan hij voorkomen dat de groep aan white supremacists bom af laat gaan? De verkooptekst ‘American History X meets The Departed’ maakt Imperium helaas niet waar, maar het is desalniettemin een fascinerende film.

Imperium (2016 Movie – Daniel Radcliffe, Toni Collette) – Official Trailer

Nate Foster (Daniel Radcliffe), a young, idealistic FBI agent, goes undercover to take down a radical right-wing terrorist group. The bright up-and-coming analyst must confront the challenge of sticking to a new identity while maintaining his real principles as he navigates the dangerous underworld of white supremacy.

World War Z

Nog niet zombie-moe? Dan raden we je World War Z aan, een spectaculaire blockbuster met Brad Pitt. Hij speelt Gerry Lane, een voormalig onderzoeker voor de VN. Hij een duidelijke missie: zijn gezin en de rest van de wereld redden van een verschrikkelijke epidemie. Een epidemie die regeringen onderuit haalt en de complete mensheid dreigt te verwoesten. Niet zo goed als het boek, maar een heerlijke popcornfilm voor een loze avond.

World War Z Official Trailer #1 (2013) – Brad Pitt Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn World War Z Official Trailer #1 (2013) – Brad Pitt Movie HD A U.N. employee is racing against time and fate, as he travels the world trying to stop the outbreak of a deadly Zombie pandemic.

Dragged Across Concrete

Dragged Across Concrete gaat over twee politiemannen, de een zeer ervaren en de ander jong en wispelturig. Een lekker cliché recept, maar gelukkig weet regisseur Craig Zahler een verder vrij origineel verhaal neer te zetten. De twee agenten duiken namelijk de onderwereld in. Ze zien geen andere uitweg nadat ze geschorst worden en geen geld meer hebben. Verrassend goede rollen voor Vince Vaughn en Mel Gibson!

Dragged Across Concrete – Trailer

Brett Ridgeman (Mel Gibson) en Anthony Lurasetti (Vince Vaughn) zijn twee doorgewinterde politiemannen die vanwege een video van een hardhandige arrestatie geschorst worden door hun politiechef Calvert (Don Johnson).

Jack Reacher

Een sluipschutter schiet op ogenschijnlijk willekeurige wijze vijf mensen neer. Het enige spoor dat de politie heeft is een verdachte die maar één ding wil zeggen: “Ga naar Jack Reacher!” Reacher is een cliché overpowered personage zoals je ze vaak in dergelijke thrillers ziet, maar dat mag de pret niet drukken. Tom Cruise speelt namelijk een alleskunner die het op moet nemen tegen een meedogenloze vijand, en dat levert een spectaculaire film op!

Official trailer Jack Reacher (NL)

Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. De verdachte, James Barr, weigert echter te praten en voor zijn advocaat heeft hij slechts één boodschap: “Get Jack Reacher!” De film met Tom Cruise in de titelrol is vanaf 26 december 2012 te zien in de Nederlandse bioscopen.

 

 

Reageer op artikel:
Netflix verrast met Oscar-winnaar en 5 andere nieuwe topfilms
Sluiten