Alle films die ooit de Oscar voor beste camerawerk wonnen in één supercut

Op 4 maart is het weer zover. Dan worden in Los Angeles de meest prestigieuze filmprijzen van het jaar uitgereikt: de Oscars. Dit is alweer de negentigste editie en alleen de beste films, acteurs, regisseurs en andere mensen uit de filmindustrie zijn genomineerd voor het goudkleurige beeldje

Meer dan twintig Oscars gaan er uiteindelijk uitgereikt worden. Natuurlijk is die voor beste film het aller belangrijkste, maar laten we ook de Oscar voor beste camerawerk niet vergeten. Dit zijn visueel vaak de mooiste films en dit jaar zijn Mudbound, Dunkirk, The Shape of Water, Blade Runner 2049 en Darkest Hour genomineerd voor deze belangrijke prijs.

Voor het eerst in de history maakt een superheldenfilm kans op één van de belangrijkste Oscars

De mooiste films ooit in één supercut

De uiteindelijke winnaar wordt onderdeel van een illuster rijtje, want deze prijs is alleen voor de mooiste films uit de geschiedenis. 89 stuks zijn het er op dit moment en die zijn nu allemaal samengevoegd in één prachtige supercut. Hij is gemaakt door het Youtubekanaal Burger Fiction. De mannen en vrouwen achter dit kanaal staan bekend om de prachtige supercuts die ze maken. Ook deze nieuwe supercut is een ware parel. Schitterend.

Reageer op artikel:
Alle films die ooit de Oscar voor beste camerawerk wonnen in één supercut
Sluiten