Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Gesponsord 24 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

3 tips van OPPO voor een najaar vol toffe activiteiten (en hoe je deze het beste kunt vastleggen met de Reno2)

OPPO’s nieuwste smartphone, de Reno2, biedt baanbrekende specs op het gebied van fotografie en video. Een van de meest in het oog springende features is de Ultra Steady Mode: een one of a kind techniek die ervoor zorgt dat je altijd en overal video content van de hoogste kwaliteit schiet. OPPO tipt de top 3 things to do die normaal wat lastig zijn om goed vast te leggen, maar met de nieuwe Reno2 wél goed overkomen op beeld. Alles voor een share-proof najaar. Lees je mee?

Op 27 oktober organiseert MudSweatTrails de 8e editie van de Duinentrail in Schoorl. Deze trail gaat door het duinengebied bij Schoorl, Bergen, Hargen en Camperduin. De duintoppen zijn hier het hoogste van Nederland: een waanzinnige backdrop voor het maken van je eigen mud experience! Met de OPPO Reno2 in Ultra Steady Mode kun je zelfs tijdens de meest intensieve run steady video’s schieten (lees: geen bibberende of shaky video’s). Past eind oktober niet helemaal in je trainingsschema maar wil je de feature wel een keer uitproberen tijdens jouw outdoor workout? Check dan de tips van Staatsbosbeheer voor meer toffe routes in de duinen en ga op pad wanneer het jou uitkomt.

Ter inspiratie: check deze Ultra Steady mode video.

Date in the dark

Fotograferen of video’s schieten in het donker: dat blijft voor veel content creators de ultieme uitdaging. Op zaterdag 26 oktober is het Nacht van de Nacht, een avond die helemaal in het teken staat van de donkere nacht, zonder lichtvervuiling. De ultieme avond dus om met je vrienden & je smartphone op pad te gaan en zorg voor het ultieme bewijs dat je ook zonder licht, mét OPPO’s Ultra Dark Mode een Instagram-waardige foto kunt maken. Plan je content route en kijk hier voor een overzicht van de mooiste nachtroutes, ook na de 26e. Kijk hier voor een preview van deze te gekke dark mode feature.

Wil je de lat extra hoog leggen? Het Amsterdam Light Festival biedt vanaf 28 november eindeloos veel inspiratie voor het maken van te gekke content. Stap aan boord van een bootje en maak perfect gebalanceerde visuals met de Ultra Steady Mode, ook in het donker.

OPPO Reno2

Laat je inspireren

De beste manier om je te laten inspireren voor je eigen content is toch wel een rondje door de vele musea die onze hoofdstad rijk is. Heb jij een favoriet kunstwerk? Zoek ‘m op zaterdag 2 november tussen 19:00-02:00 uur op tijdens de Amsterdamse Museumnacht, deel ‘m met de hashtag #JouwStudio en inspireer mede-Reno2 gebruikers. Ga je langs meerdere musea & hostpots? Deel dan je hele route, inclusief steady pics & vids van jouw afterparty.

Deel al jouw mooiste beelden met de hashtags #JouwStudio + #OPPOReno2 en tag @opponederland om kans te maken op een repost. De OPPO Reno2 is nu verkrijgbaar in de gradient kleuren Luminous Black en Ocean Blue voor €499,- bij o.a. T-Mobile, MediaMarkt, Belsimpel, Coolblue, Tele2, Ben en Mobiel.nl. Volg OPPO op Instagram en Facebook @OPPONederland en go create!

In samenwerking met OPPO

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
3 tips van OPPO voor een najaar vol toffe activiteiten (en hoe je deze het beste kunt vastleggen met de Reno2)
Sluiten