Met deze 15 zeer opmerkelijke WK-weddenschappen kun je deze zomer rijk worden

Je zou bijna vergeten dat al over drie weken het WK voetbal van start gaat. Nu Oranje niet afreist richting Rusland leeft het grootste voetbaltoernooi totaal niet in Nederland. Natuurlijk kijken de voetballiefhebbers er naar uit om Spanje, Frankrijk, Duitsland, Brazilië, Engeland en alle andere toplanden in actie te zien, maar het is gewoon niet hetzelfde. Gelukkig zijn er ook nog andere manieren om het WK toch nog wat interessanter te maken.

Je kunt namelijk best een leuk zakcentje overhouden aan het toernooi. We hebben het daarbij niet over de WK-poule op je werk, maar over het serieus werk. Goksites draaien overuren en je kunt op werkelijk alles geld inzetten. En met alles bedoelen we ook echt alles. Twitteraar Chris Verhoef was zelfs zo vriendelijk om de meeste bizarre WK-weddenschappen voor ons op een rijtje te zetten. Serieus, wie verzint dit?

1. Verkeerde plaatje – zes keer je inzet

Voordat een wedstrijd kan beginnen moet natuurlijk het volkslied van de landen die spelen geklonken hebben, maar dit kan ook fout gaan. Als het verkeerde volkslied klinkt, kun jij je inzet verzesvoudigen.

2. Klein, maar kopsterk – zeveneneenhalf keer je inzet

Als je goed kunt voetballen hoef je niet lang te zijn, maar het is natuurlijk wel handig bij het kopen. Mocht een speler van onder de 1,65 meter scoren met het hoofd, dan kun je daar per ingezette euro er €7,50 aan verdienen.

3. Misdruk – zeventien keer je inzet

Wil jij je inzet verzeventienvoudigen? Gok er dan op dat er een speler in actie komt zonder dat zijn naam op het shirt staat.

4. Wereld- en Facebookkampioen – 21 keer je inzet

Als Messi op 15 juli 2018 met Argentinië wereldkampioen wordt en meer dan 110 miljoen volgers heeft op Facebook, dan kun je daar eenentwintig keer je inzet mee verdienen. Op dit moment staat de teller op net geen negentig miljoen.

5. De kampioen van Instagram – 31 keer je inzet

Per ingezette euro er 31 terugkrijgen. Het kan als je er er op gokt dat Portugal het WK wint en dat Cristiano Ronaldo een foto van hem en de beker op Instagram zet.

6. Bijtertje – 31 keer je inzet

Luis Suarez zette meerdere malen zijn tanden in een tegenstander en je kunt er op gokken dat hij, of een andere speler, dit op het WK opnieuw gaat doen. Als dat gebeurt en de dader van het veld gestuurd wordt, krijg je daar 31 euro per ingezette euro voor.

7. Zoals Cruijff en Olsen – 51 keer je inzet

Een euro inzetten en er 51 voor terugkrijgen kan als je er op gokt dat er een penalty in tweeën genomen wordt. Zoals Cruijff en Olsen dat ooit deden tegen Helmond.

8. Hooggeëerd publiek – 51 keer je inzet

Zet een euro in op deze weddenschap en krijgt er 51 terug als Kanye West en Kim Kardashian samen aanwezig zijn bij de finale.

9. Eerlijk spel wordt beloond – 51 keer je inzet

Mochten twee landen in de groepsfase helemaal gelijk staan (punten, doelsaldo, onderling resultaat en gescoorde doelpunten), dan gaan fair play punten (zo min mogelijk gele en rode kaarten) de doorslag geven. Is ook dat gelijk? Dan gaan we loten. Mocht het zo ver komen dat een land doorgaat op fair play punten of loting, dan kun je daar 51 keer je inzet mee verdienen.

10. Wereldleiders op de tribune – 101 keer je inzet

Natuurlijk zal Vladimir Poetin aanwezig zijn tijdens de finale, maar het wordt pas interessant wanneer hij Kim Jong-Un en Donald Trump meeneemt. Als je daar op gokt kun je namelijk 101 euro verdienen per ingezette euro.

11. Grandioos optreden – 501 keer je inzet

Het zou best zo kunnen zijn dat een wereldster het volkslied van een finalist gaat zingen. Mocht dit Ariana Grande zijn, dan kun je daar 501 keer je inzet mee verdienen.

12. Thexit – 501 keer je inzet

Je kunt natuurlijk inzetten of Engeland de groepsfase overleeft, maar het is interessanter of premier Theresa May het WK overleeft. Zo niet, dan kun je daar 501 keer je inzet aan verdienen. Althans, als ze zelf besluit om op te stappen.

13. Braziliaanse vernedering- 1.001 keer je inzet

Vier jaar geleden werd Brazilië tijdens het WK in eigen land door Duitsland met 7-1 van het veld geveegd. Mochten de Brazilianen opnieuw tegen zo’n monster nederlaag aanlopen, dan kun je daar 1.001 keer je inzet mee winnen.

14. Goaltjesdief – 1.001 keer je inzet

Waar je ook 1.001 keer je inzet mee kunt verdienen is als de Deen Christian Eriksen scoort tegen Engeland en Harry Kane het doelpunt claimt. De twee spelen samen bij Tottenham Hotspur en daar gebeurde afgelopen seizoen hetzelfde. Harry Kane was namelijk in de race om topscorer te worden en ging in beroep tegen het feit dat zijn teamgenoot de goal op zijn naam kreeg. Het zou wel heel bijzonder zijn als hij tijdens het WK een eigen goal gaat claimen, maar wie weet.

15. Argentinië verliest de halve finale van Engeland door de hand van God – 1.987 keer je inzet

Wil je echt een klapper maken? Dan moet je er op gokken dat Engeland in de halve finale wint van Argentinië, maar dan wel dankzij de hand van God. 32 jaar geleden deed Maradona dit namens Argentinië tegen Engeland door met zijn hand te scoren. Mocht Engeland dit WK op dezelfde manier wraak nemen, dan krijg je daar 1.978 keer je inzet voor terug.

Reageer op artikel:
Met deze 15 zeer opmerkelijke WK-weddenschappen kun je deze zomer rijk worden
Sluiten