Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 25 jun 2019

In deze opblaasbare speedboot ben je de eindbaas tijdens de hittegolf

Je droom komt uit: een eigen speedboot om de hittegolf mee te trotseren. Of beter gezegd: een opblaasbare speedboot. Zonder motor, dat dan weer wel. Ach, goed voor het milieu, moet je maar denken.

Opblaasbare speedboot

Niets lekkerder tijdens de hitte dan in je eigen boot op het water genieten van de rust en verkoeling. Voor de meesten onder ons is dat waarschijnlijk een onbereikbare droom, vooral als je een speedboot wil. Niet iedereen heeft immers voldoende cash in huis om even een indrukwekkend bootje te laten bouwen. Gelukkig komt Amazon met een zeer acceptabele oplossing. Een opblaasbare speedboot die ruim genoeg is voor zes volwassenen om heerlijk te chillen op het water.

De naam speedboot is puur gericht op de vorm. Op deze boot gaat het niet om de snelheid, maar om lekker te chillen met wat vrienden en koude biertjes en wijntjes. Iets wat gewoon mogelijk is tijdens de hitte, te weten dat er een ingebouwde koeler aan boord is, die je kunt vullen met ijs. De opblaasbare speedboot spotten we op Amazon voor een prijs van omgerekend 323 euro.

opblaasbare speedboot, hittegolf

Niet varen, wel relaxen tijdens de hittegolf

De boot leent zich dus niet echt om grote afstanden te overbruggen, maar als chillboot is hij zeker geschikt. Gewoon lekker dobberen, eventueel een peddeltje mee. Rest ons je nog de specificaties te melden.

  • geschikt voor maximaal 6 volwassenen
  • Het heeft een ingebouwde koeler
  • Vijf sportief uitziende handgrepen om gemakkelijk aan land te komen
  • 8 bekerhouders
  • De opblaasbare speedboot is gemaakt van duurzaam “zwaar PVC”
  • Het ventiel is ontworpen om de boot snel op te blazen en weer snel leeg te laten lopen
  • Er is geen elektrische pomp bijgevoegd om de boot snel op te blazen, deze zal je dus apart moeten aanschaffen
opblaasbare speedboot, hittegolf

Vind je zo’n opblaasbare speedboot toch wat te karig, doe het dan direct ook goed en check dit grootste en meest bizarre jacht ooit, met een prijskaartje van 775 miljoen dollar.

Reageer op artikel:
In deze opblaasbare speedboot ben je de eindbaas tijdens de hittegolf
Sluiten