Redactie
Redactie Life 29 jun 2016

Vakantieplannen? Dit zijn de mooiste Boutique Hotels in de wereld

Echte luxe gaat niet om een product dat simpelweg veel geld kost. Luxe in z’n puurste vorm is uniek, persoonlijk, stijlvol en karakteristiek. Dit geldt niet alleen voor producten, maar ook voor voor vakantiebestemmingen. Duizenden hotels ter wereld zijn ontzettend mooi en comfortabel, maar ook ontzettend karakterloos en saai. De onderstaande boutique hotels zijn de krenten in de koninklijke pap.

Grand Dédale Hotel – Zuid Afrika

Het indrukwekkende landhuis Grand Dédale is een klein uur van Kaapstad verwijderd, ideaal voor wie natuur met de stad wil combineren.

The Milestone Hotel – Londen

Berichten dat The Milestone meer champagne verkoopt dan waar ook in Londen zijn wellicht iets overdreven, maar feit is dat er flink wat bubbels doorheen gaan in dit luxe hotel.

Jade Mountain – Saint Lucia

Kinderen onder de 15 zijn niet welkom in hotel Jade Mountain om de rust en romantische sferen te bewaken. Een fantastische plek, die nog mooier wordt wanneer je besluit om het uitzicht vanaf het Celestial Terrace te bekijken.

Maya Boutique Hotel – Zwitserland

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Maya Hotel, dat voor een groot deel gebouwd is met riet. Laat je niet verwarren door de basale bouwstoffen: het interieur is om van te smullen, net als de omgeving.

Cours et Pavillons – Peking

Cours et Pavillons is een modern hotel met authentieke invloeden, zonder in te leveren op luxe. Het hotel is gevestigd in het hart van Peking, dus het is vrijwel onmogelijk om je hier te vervelen. En vergeet niet om het restaurant in het hotel uit te proberen, want het eten schijnt verrukkelijk te zijn.

Library Hotel – New York City

Het Library Hotel is een ode aan de literatuur; elke vloer in het hotel eert een ander type schrijfgenre. Hoewel het hotel in centraal Manhattan is gevestigd, kun je hier heerlijk tot rust komen. Uiteraard met een boek in je handen.

ION Luxury Adventure Hotel – IJsland

Het ION is een van de boegbeelden van een Scandinavisch design. Strak, veel wit en minimalistische meubelstukken. Het hoogtepunt is echter de mogelijkheid om door het glazenplafond het Noorderlicht te bekijken.

Mukul, Guacalito de la Isla – Nicaragua

Vanaf het moment dat je in Mukul arriveert, voelt het alsof je in het paradijs bent aangekomen. Het hotel is gevestigd op de plek waar het regenwoud overgaat in de kust. Romantiek meets avontuur.

French Coco Tartane – Martinique

Hotel French Coco Tartaneis gelegen in een bosrijk gebied aan de Atlantische Oceaan. In het restaurant vind je enkel verse producten, waarvan een groot deel rechtstreeks uit de omgeving komt.

Royal Mansour – Marrakesh

Kunst en historie zijn de sleutelwoorden die het Royal Mansour beschrijven. Achter de oude stadsmuren wordt het werk van lokale kunstenaars getoond en kun je met hartenlust tot in de late uurtjes zwijmelen met jouw grote liefde. Duizend-en-een-nacht in real life.

The Mansion, MGM Grand – Las Vegas

Tussen de enorme hoeveelheid hotels die Las Vegas rijk is, steekt The Maison, MGM Grand er met kop- en schouders bovenuit. Maar goed, daar hangt dan ook wel een behoorlijk prijskaartje aan.

Blanket Bay – Queenstown, Nieuw-Zeeland

Nieuw Zeeland staat bekend om z’n prachtige natuur, maar zelfs tussen alle aanwezige schoonheid kan er maar één de winnaar zijn. De omgeving rond Blanket Bay is de absolute winnaar. De foto’s hieronder bewijzen waarom.

Only You Hotel & Lounge – Madrid

Elke bouwsteen in het Only You Hotel ademt finesse. Tel daar zeer vriendelijk personeel en een wereldstad als Madrid bij op en reken uit je winst.

Meer vakantiebestemmingen zien? Check de onderstaande artikel voor een berg aan inspiratie.

Jij kunt Wolf of Wallstreet spelen in Leo’s optrekje
In deze hotels waan jij je een koning
Boek een wereldreis voor nog geen 1.5K

Reageer op artikel:
Vakantieplannen? Dit zijn de mooiste Boutique Hotels in de wereld
Sluiten