28 juli kun je los tussen 500 single vrouwen tijdens dit toffe festival

Leroy van den Berg 12 jul 2018 Life

Je bent al een tijdje vrijgezel en je hebt zin om leuke vrouwen te ontmoeten. Tinder en Happn heb je ondertussen wel uitgespeeld en tijdens je wekelijkse stapavond lijk je ook te zoeken naar een speld in een hooiberg. Roy (35) & Joost (29) van VillaVibes denken de oplossing te hebben. Ze organiseren normaal legendarische singlereizen naar onder andere Ibiza en de beste après-ski bestemmingen van Oostenrijk. Op 28 juli pakken ze uit met het grootste Single Beach Festival van Nederland.     

Als je naar dit festival gaat, weet je één ding zeker: al die leuke vrouwen die hier staan zijn single én ze kunnen niet wachten om toffe gasten zoals jij te ontmoeten. Roy van VillaVibes: ‘’De tickets voor vrouwen vlogen de deur uit. Na twee weken waren alle vijfhonderd tickets voor dames uitverkocht. We willen de man-vrouw verhouding altijd in balans houden, daarom hebben we al tientallen vrouwen moeten teleurstellen.’’ Dit festival is dé plek voor de single man van Nederland. Je kunt hier naar hartenlust gaan feesten en tegelijk is de kans groot dat je een leuke vrijgezelle dame tegenkomt. Ideaal toch?”

VillaVibes festival voor singles

Festival voor singles

Je hoeft niet bang te zijn dat je je ex-schoonmoeder hier tegen het lijf loopt. Het merendeel van de señorita’s is onder de veertig jaar. Bij de mannen ligt de gemiddelde leeftijd iets hoger. Daarom krijgen ze bij VillaVibes vaak de oproep van vrouwen om toffe gasten te regelen voor de vakanties en events. Joost: “Jonge vrouwen hebben altijd erg veel interesse in onze events en wij denken dat dat niets met de biologische klok te maken heeft. Zij hebben simpelweg iets meer lef. Volgens ons moeten mannen altijd een stukje ego aan de kant zetten voordat ze naar een single-event gaan. Dat is nergens voor nodig. Ik ben zelf 29 en spreek uit ervaring dat het een paradijs is voor de single-man. Ik zou zelf met een groep vrienden naar het festival gaan, maar een echt stoere gast gaat gewoon in z’n uppie zorgt ervoor dat hij een leuke dag heeft.’’

VillaVibes festival voor singles

Beach Festival in Zandvoort

De locatie en line-up zijn natuurlijk essentieel voor een onvergetelijk festival. Het strand van Zandvoort is ideaal. Een mooie setting, heerlijk feesten in de buitenlucht en makkelijk bereikbaar aangezien de feestgangers uit het hele land komen. De line-up op Mainstage varieert van groovy house van Men&Cherry tot de confetti van Funky Risotto. In The Cottage staat de funfactor voorop met een Disco Bingo, Silent Disco en het foute uur. Tel hier nog goed eten, lekkere cocktails en een ballenbak bij op en je vermaak is geregeld. 

Reageer op artikel:
28 juli kun je los tussen 500 single vrouwen tijdens dit toffe festival
Sluiten