Ontdekken in welke (underrated) modestad jij moet zijn? Wij helpen je op weg!

Wat is voor jou de reden om een stedentrip te doen? Architectuur? Het feestgedruis? Of wil je thuiskomen met kleding die iedereen bewondert? De Europese steden vormen walhalla’s voor modeliefhebbers. Maar welke stad kies je uit om de betere outfit te scoren?

Ga je voor de Grote Mode Namen; Parijs, Milaan en Londen. Of ontdekt je liever in welke stad moet jij zijn om de hidden spot van de echte fashion liefhebber te vinden?

Manners Express

Wij helpen je graag verder bij het kiezen van de stad waar je volgende stedentrip heen gaat. Samen met NS International hebben we de Manners Express ontwikkeld. Op basis van jouw antwoorden selecteren we een stad die perfect bij je behoeftes past. De Manners Express invullen is simpel en snel.Waarom met de trein gaan en niet de auto pakken? Het antwoord is simpel: stations liggen vrijwel altijd in het hart van de stad. Geen gedoe met krappe straatjes, gebrek aan parkeerplekken en algehele chaos. De stress die je in de auto ervaart, kun je inruilen voor een ontspannen gevoel. Serie-tje wegkijken, uitgebreid lunchen of ouderwets de krant uitlezen. Ook niet geheel onbelangrijk: de prijzen zijn veelal behoorlijk gunstig. Check de Manners Express voor de mogelijkheden.

In samenwerking met NS International

Reageer op artikel:
Ontdekken in welke (underrated) modestad jij moet zijn? Wij helpen je op weg!
Sluiten