Gesponsord
Gesponsord Gesponsord 12 jun 2020

Unboxing: de eerste indruk van de OnePlus 8

Als de Never Settle-doos binnenkomt, zijn de verwachtingen hooggespannen. OnePlus komt elk half jaar met een nieuw toestel en iedere nieuwe editie is beter dan z’n voorganger. We zijn nieuwsgierig… openmaken maar! 

Slim, snel en innovatief

OnePlus is onder andere bekend om de ontwikkelingen op technologisch gebied. De snellader en schermverversing gooiden eerder hoge ogen. Ook wordt het merk geroemd om het slimme besturingssysteem: OxygenOS.

Deze speciaal voor OnePlus ontwikkelde versie van Android, is krachtig en snel. Dat komt onder andere doordat er geen onnodige apps zijn voorgeïnstalleerd. OxygenOS is ontstaan omdat er vanuit de trouwe OnePlus community vraag was naar een sneller en slimmer besturingssysteem. Toen wij de kans kregen om de nieuwe OnePlus 8 te testen, waren wij direct enthousiast. 

De verpakking

“OnePlus creates beautifully designed products with premium build quality & brings the best technology to users around the world. No tradeoffs, we #NeverSettle”, aldus de website van de Chinese smart​phone-fabrikant. Of de telefoon binnen die slogan past, moeten we nog zien.

In een strakke, rode doos vinden we de telefoon waarom het allemaal gaat: de OnePlus 8 in flashy nieuwe kleur Glacial Green. Verder zit in de doos een setje headphones en een supersnelle lader. 

De telefoon

Zoals we van OnePlus al kennen, is het 6.5 inch scherm mooi afgerond. De telefoon heeft mede doordat de front camera in het scherm is verwerkt, een slick uiterlijk. De telefoon lijkt op het eerste gezicht groot, maar houdt verrassend lekker vast omdat ie een stuk dunner is dan andere toestellen van eenzelfde grootte.

Daarnaast voelt de 8 aan alsof ie wel tegen een stootje kan. Volgens de makers zal het fluid display met sensationele kleuren en extreem snelle reactievermogen ons stijl achterover doen slaan. Wij zijn benieuwd! Jij ook? De verdere specs en een review lees je volgende week.

In samenwerking met OnePlus

Reageer op artikel:
Unboxing: de eerste indruk van de OnePlus 8
Sluiten