Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 25 september 2018

Gelekte foto’s nieuwe OnePlus 6T: topding voor weinig geld

De nieuwe OnePlus 6T zal in oktober worden gepresenteerd. Net als bij elk zichzelf respecterend smartphonemerk is er al het een en ander bekend via de diverse roddelkanalen. Ook uit officieel bron komt steeds meer informatie beschikbaar zodat we al voor de release een boel informatie hebben die we graag met je delen.

Maak kennis met de OnePlus 6T

De OnePlus 6T is dit keer meer dan een simpele upgrade. Het is een toestel wat behoorlijk wat indrukwekkende innovaties laat zien. Zo zal de nieuwe Samsung Galaxy S10 voorzien zijn van een fingerprint sensor ín het scherm. Je raadt het al, de OnePlus 6T heeft deze ook, net als een kleinere notch. Die vooruitgang kent ook zijn beperkingen, zo ontbreekt de headphone jack en ben je dus aangewezen op je bluetooth koptelefoon of een verloopstukje.

Gelekte foto OnePlus 6T Gelekte foto OnePlus 6T Gelekte foto OnePlus 6T

Oppo R17 Pro als inspirerend voorbeeld

Nu we de eerste afbeeldingen onder ogen hebben gekregen, is het duidelijk dat het design zijn inspiratie heeft ontleent aan de Oppo R17 Pro. Op zich is dat niet zo heel gek, zowel Oppo als OnePlus vallen onder hetzelfde moederbedrijf. De Chinese website Weibo speelde in het hele verhaal een centrale rol, zij lieten de eerste foto’s van het nieuwe toestel zien.

Oktober is vlakbij

Zo wordt duidelijk dat de notch een stuk kleiner is en veel weg heeft van een waterdruppel, iets wat we al eerder zagen bij de Oppo R17. Behalve de in-screen fingerprint sensor heeft de OnePlus 6T 2 camera’s. het toestel mag natuurlijk niet teveel gaan concurreren met de Oppo R17. Wat er nog meer in zit zullen we snel weten, oktober is immers om de hoek. De verkoopprijs zal vermoedelijk schommelen tussen de 550 en 600 euro.

 

Reageer op artikel:
Gelekte foto’s nieuwe OnePlus 6T: topding voor weinig geld
Sluiten