Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Hebbedingen 27 nov 2018

OnePlus 6T Thunder Purple: onze favoriete smartphone is nu nog mooier

Alles wordt duurder tegenwoordig en dat geldt zeker voor smartphones. Wil je het vlaggenschip van Samsung of Apple kopen? Dan moet je flink over de brug komen. Het kan gelukkig ook anders. Steeds meer merken bestormen de markt met goedkopere smartphones, maar dan wel van hoog niveau. Onze favoriet op dit gebied is zonder twijfel de OnePlus 6T en die is er nu ook in een nog mooiere uitvoering.

Zoals je in onze review hebt kunnen lezen, zijn we behoorlijk te spreken over de nieuwe smartphone van OnePlus. Op alle fronten kan hij zich meten met de grote jongens, maar dan wel voor een veel scherpere prijs. Wij zijn er een beetje klaar mee dat de prijzen van nieuwe smartphones richting, en zelfs over, de duizend euro gaan. Aan die gekkigheid willen we niet meedoen en dankzij de OnePlus 6T hoeft dat ook niet.

Nu ook in Thunder Purple

Inmiddels is het nieuwste vlaggenschip van OnePlus 6T een kleine maand op de markt. De early adopters die toen hun bestelling plaatsden, hadden de keuze uit twee verschillende versies. Midnight Black (een matte variant) of Mirror Black (een glanzende variant). Beiden zien er goed uit, maar er is nu ook een versie waarmee je echt opvalt.

We hebben het dan over de OnePlus 6T Thunder Purple. Nu horen we je denken: “Purple? Waarom zou ik een paarse smartphone willen?” Nou, omdat het niet zomaar een paarse smartphone is. Het toestel heeft namelijk een gradiënt en vervaagt van zwart naar donker paars. Daarnaast is de matte achterkant voorzien van een S-vormige curve die zorgt voor meer diepte.

Deze overgang van zwart naar paars doet denken aan de kleur van de lucht tijdens een onweersbui op een zomeravond. Vandaar dus ook de naam Thunder Purple. Deze bijzondere versie zou eerst alleen in Noord-Amerika verschijnen, maar uiteindelijk is ook besloten om hem naar Europa te brengen. Gelukkig maar, want dit is in onze ogen de mooiste variant.

Waarom de OnePlus 6T?

Dus mocht je op zoek zijn naar een nieuwe smartphone, dan raden we je zeker aan om de OnePlus 6T Thunder Purple te overwegen. Natuurlijk vanwege zijn bijzondere uiterlijk, maar vooral omdat het een ijzersterke smartphone is voor een hele scherpe prijs. Wil je meer weten over de OnePlus 6T en wat wij er zo goed aan vinden? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OnePlus 6T Thunder Purple: onze favoriete smartphone is nu nog mooier
Sluiten