Redactie
Redactie Stuff 11 dec 2018

OnePlus 6T nu ook verkrijgbaar als supersnelle McLaren-editie

OnePlus en McLaren hebben samen een bijzonder toffe smartphone op de markt gebracht: de supersnelle en krachtige OnePlus 6T McLaren Edition. De samenwerking is voortgedreven door een gedeelde passie: snelheid.

Dat McLaren snelle auto’s maakt, mag geen verrassing meer zijn. Nog niet bekend met OnePlus? De Chinese smartphonefabrikant maakt bijzonder snelle telefoons, die veelvuldig snelheidstesten wint van andere high-end smartphones.

Snel, sneller, snelst: de OnePlus 6T McLaren Edition

De OnePlus 6T McLaren Edition combineert snelheid, technologie en design. Zo is het toestel uitgerust met Warp Charge 30, OnePlus’ nieuwste standaard voor opladen. Met deze technologie laad je een toestel op in twintig minuten, voldoende voor een volledige dag batterij. Dankzij zijn tien GB RAM-geheugen is de OnePlus 6T McLaren Edition een flinke krachtpatser. Ter vergelijking: in de MacBook waarmee dit artikel geschreven is, huist vier GB RAM-geheugen. Deze telefoon doet dus niet onder aan computers.

McLaren: ook in het design

Zoals verwacht is in het design de typische McLaren-kleur terug te vinden: Papaya oranje. McLaren kleurt de onderkant van het toestel, waarna het overgaat in zwart. Het McLaren oranje zie je ook terug in de oplader. Het patroon onder de glazen achterkant is gebaseerd op de koolstofvezel die McLaren al sinds 1981 gebruikt. Wanneer het licht op het logo valt, licht het kort even op. Een subtiel detail. In de doos van het toestel, is het McLaren-logo eveneens verwerkt en is vervaardigd uit F1 carbon fiber van de McLaren MCL33 Formule 1 raceauto uit 2018. In totaal werd voor meer dan zes auto’s aan carbon gebruikt om de logo’s te maken.

De OnePlus 6T McLaren Edition is in Nederland verkrijgbaar vanaf 13 december via oneplus.com en Belsimpel. Het toestel is te koop vanaf 709 euro. Lees hier onze review van de OnePlus 6T: ‘OnePlus bewijst dat een lage prijs helemaal niks zegt over de kwaliteit van een smartphone’.

OnePlus 6T McLaren Edition
Reageer op artikel:
OnePlus 6T nu ook verkrijgbaar als supersnelle McLaren-editie
Sluiten