Onderzoek: dit is wat de auto waarin je rijdt, zegt over je seksleven

De auto waarin je rijdt, zegt meer over jezelf dan je misschien zou denken. We kennen inmiddels alle voordelen als het gaat om weggedrag, maar er gaat meer schuil achter het embleem op je auto. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de auto waarin je rijdt ook best wat zegt over je seksleven.

Dit onderzoek hebben we te danken aan de Duitse erotische gemeenschap JOYclub. Zij vroegen aan 5.000 leden hoe hun seksleven eruit ziet en in wat voor auto ze rijden. Opvallend genoeg waren er duidelijke verschillen tussen verschillende automerken.

Goed nieuws voor Porsche-rijders

De grote winnaars zijn de Porsche-rijders. 65,5 procent van hen geeft namelijk aan zeer gelukkig te zijn met hun seksleven. Dat Porsche-eigenaren echte autoliefhebbers zijn, komt ook naar voren uit op welke plekken zij het doen. Ze hebben namelijk opvallend vaak seks in de auto. Meestal gebeurt dit op de achterbank, maar ook de motorkap en voorstoelen zijn geliefde plekken om de liefde te bedrijven.

Onderzoek wijst uit: BMW rijders zijn de meest egoïstische en asociale weggebruikers

Ben je de trotse eigenaar van een Mercedes of Volvo? Dan heb je waarschijnlijk ook weinig te klagen op seksueel gebied. Uit het onderzoek kwamen zij namelijk na de Porsche-rijders het beste uit de bus. Minder goed nieuws is er voor de mensen met een Seat of Skoda voor de deur.

Slechts 41,7 procent van de Seat-rijders en 45 procent van de Skoda-eigenaren geeft aan dat ze gelukkig zijn met hun seksleven. Pijnlijker nog is dat zelfs 20% aangeeft dat ze seksueel depressief zijn. Misschien kunnen deze mensen beter overstappen naar een Porsche of Volvo.

Tesla-rijders doen het vooral zelf

Naast hun seksleven werden de respondenten ook ondervraagd over zelfbevrediging. Op dat gebied kwamen de Mini-rijders overduidelijk als winnaar uit de bus. Maar liefst 73,6 procent geeft aan regelmatig met zichzelf te spelen. Ook eigenaren van een Tesla masturberen wat af. Of dit misschien te maken heeft met de autopilot functie wordt niet vermeld.

Reageer op artikel:
Onderzoek: dit is wat de auto waarin je rijdt, zegt over je seksleven
Sluiten