Life

Onderzoek: android gebruikers hebben vaakst sex op de eerste date

De volgende keer dat je op date gaat met iemand let dan even wat er in hun broek zit. Ehh.. wat voor mobiele telefoon er in zit bedoelen we dan.

Match.com, de populaire datingsite, heeft namelijk een onderzoekje uitgevoerd onder de gebruikers die keek naar de relatie tussen het telefoonbezit en de sexuele escapades op eerste dates.

En wat blijkt, Android-gebruikers duiken het snelst in bed met hun eerste date. 62 procent van de Android gebruikers gaf aan dat ze op hun eerste date wel eens sex hebben gehad. Dit in contrast met 57% voor iPhone en 42% voor BlackBerry.

Andere interessante feiten: iPhone users zijn het snelst met iets van zich laten horen na de eerste date. Het duurt ongeveer een dag voordat een gemiddelde iPhone-gebruiker een berichtje heeft verstuurd. Zou dat door iMessage komen? Blackberry en Android-gebruikers wachten twee tot drie dagen.

BlackBerry-gebruikers zijn kennelijk extreem romantisch. Want ze worden het snelst verliefd. 67% (!!!) van de Blackberry-gebruikers geven aan dat ze wel eens liefde op het eerste gezicht hebben ervaren.

01-02-2012 - Slaven