Check hier de eerste trailer van de nieuwe Tarantino-film: Once Upon a Time in Hollywood

Deze week deelden Leonardo DiCaprio en Margot Robbie nieuw posters van Once Upon a Time in Hollywood. Heel vet, maar we zijn eigenlijk wel een keer toe aan bewegende beelden van de negende film van Quentin Tarantino. Gelukkig zijn onze gebeden verhoord en verscheen zojuist de eerste trailer van de film online. Kleine spoiler: hij is behoorlijk episch.

De anderhalve minuut durende trailer draait vooral om Leonardo DiCaprio en Brad Pitt. Zij zijn de twee belangrijkste karakters. DiCaprio speelt een Western acteur en meneer Pitt is diens stuntman. Verder zien we ook de beeldschone Margot Robbie. Zij is gecast om Sharon Tate te spelen en zoals je hier kunt zien is dat een logische keuze.

Het nieuwe meesterwerk van Quentin Tarantino

Verder zien we in de trailer hoe Los Angeles er in de jaren ‘60 uit zag en maken we kennis met verschillende karakters. Toch ontbreken er ook nog een hele hoop in de trailer. Logisch, want de cast is echt belachelijk groot en indrukwekkend. Al Pacino, Kurt Russell, Dakota Fanning, James Mardsen, Michael Madsen, Bruce Dern, Tim Roth, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Lena Dunham, Emile Hirsch, Luke Perry, Scoot McNairy en James Remar gaan allemaal te zien zijn.

Het is dan ook niet zo gek dat regisseur Quentin Tarantino alle vertrouwen heeft in zijn nieuwe project. Zo maakt hij zelf al de vergelijking met zijn beste film: Pulp Fiction. “Dit is waarschijnlijk de film die het dichtste bij Pulp Fiction komt. Er zijn twee hoofdpersonages en daarnaast een groot aantal interessante ondersteunende karakters,” aldus Tarantino.

Releasedatum Once Upon a Time in Hollywood

Er zit in de trailer zelfs een kleine verwijzing naar de bekendste film van Tarantino. Op 1.04 zien we namelijk Leonardo DiCaprio een dansje doen die ons wel erg bekend voorkomt. Geniaal. Dus check snel de gehele trailer hieronder.

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD Official Trailer (2019) Quentin Tarantino Movie HD

Once Upon A Time In Hollywood Official Trailer (2019) Quentin Tarantino Movie HD Subscribe for more official Trailers, TV Spots, Movie Clips, Featurettes and exclusive content!

Once Upon a Time in Hollywood draait vanaf 15 augustus 2019 in de bioscoop. Wil je meer weten over het verhaal en de rol van Margot Robbie? Klik dan hier.

Geek Tyrant

Reageer op artikel:
Check hier de eerste trailer van de nieuwe Tarantino-film: Once Upon a Time in Hollywood
Sluiten