Sparen maar: Collector’s Edition van de nieuwste Tarantino is bekend

Once Upon A Time In Hollywood draait in steeds minder bioscopen. Los van wat je van Quentin Tarantino’s nieuwste film vindt, kun je er niet omheen dat het project een groot succes is. Wellicht zelfs zijn meest succesvolle film ooit.

Once Upon A Time In Hollywood Collector’s Edition

Verzamelaars en diehard fans kunnen dat gaan vieren met een speciale Collector’s Edition. Nu je binnen enkele seconden films kunt streamen, moeten studio’s beter hun best doen om fysieke releases aan de man te brengen. Blu-rays dus.

Onlangs maakten we al kennis met de bizarre Infinity Saga Collection van Marvel, vol extraatjes en luxueuze verpakkingen. Nu is ook bekend hoe de Once Upon a Time in Hollywood Collector’s Edition eruit gaat zien. Begin maar alvast met sparen, want Tarantino’s film komt gepaard met een hoop bonusmateriaal.

Once Upon A Time In Hollywood Collector's Edition
Bron: Sony Pictures

Wanneer je de verpakking openvouwt, kom je een old school poster voor de film tegen. Verzamelaars hebben dan meteen een dilemma te pakken: laat je de poster netjes zitten, of hang je de Operazione Dyn-O-Mite kunst in al zijn retro glorie op in je huis?

Ook krijg je een mini-versie van cultmagazine MAD Magazine, met als thema een parodie van Rick Dalton’s fictionele serie Bounty Law. De parodie? Lousy Law. Lekker meta dus. Verder vind je in de verpakking een 45-inch LP, met twee nummers van de soundtrack en een adapter waarmee je dat speciale formaat op je platenspeler kunt afspelen.

Once Upon A Time In Hollywood Collector's Edition
Bron: Sony Pictures

Achter de schermen en documentaires

Oh ja, en de film zit er natuurlijk ook in, in 4K Ultra HD / Blu-ray. Op de schijfjes vind je ook een aantal extraatjes:

  • Quentin Tarantino’s Love Letter to Hollywood
  • Bob Richardson – For the Love of Film
  • Shop Talk – The Cars of 1969
  • Restoring Hollywood – The Production Design of Once Upon a Time…in Hollywood
  • The Fashion of 1969
  • 7 Deleted Scenes

Prijs en beschikbaarheid

De Collector’s Edition van Once Upon a Time in Hollywood gaat 56,99 dollar kosten en komt op 25 november uit. Over een onvermijdelijke Nederlandse release is nog niks bekend op het moment van schrijven.

Reageer op artikel:
Sparen maar: Collector’s Edition van de nieuwste Tarantino is bekend
Sluiten